Si eu vreau, sa merg la concert!




Cred ca, deja v-ati dat seama, ca vreau sa va invit la concurs. E atat de usor, sa te inscrii, incat e pacat sa nu participati. In orice casa se consuma Activia de baut, asa ca, pe langa savurarea unui iaurt gustos, va puteti trezi si cu bilete gratuite la unul din concertele importante ale verii, la alegere. Cei care merg deja la concerte, va pot confirma ca, experiența unui concert live nu se compară cu absolut nimic, pentru că nicăieri nu poți asculta piesele preferate cu un sunet atât de bun ca acolo. Iar atmosfera unui concert, te face să iubești trupele preferate și mai mult, pentru că simți că muzica pe care ai ascultat-o de atâtea ori e cântată special pentru tine și vine la pachet cu energia transmisă de acea trupă direct de pe scenă.
 Deci, ca sa recapitulam, cum trebuie sa procedati? Foarte simplu. Cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Pentru a-ți dubla șansele, creează-ți propria melodie, dă-i share pe Facebookul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență și poți fi mai aproape de câștigarea invitațiilor la concerte precum Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.

                                


Eu deja, am inceput sa alerg dupa bonuri si sa intreb in dreapta si in stanga, la cunostinte si prieteni, daca nu le trebuie bonul. Sper sa am noroc si sa prind si eu bilete la concert. Tentatia este mare, insa din pacate la cele desfasurate la distanta mare de casa, nu pot sa merg. Din acest motiv, dar si pentru ca, aici vor veni trupele mele preferate aleg Summer Well. Cu siguranta sotul meu, va fi incantat cand ii va auzi pe cei de la The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma sau HÆLOS. Trebuie sa recunosc ca el nu prea e pasionat de muzica, dar pentru mine va merge. Dar sa nu uit de calendarul acestor concerte.

Pentru inscrieri valide din 
din perioada 20 iunie - 19 iulie 2016



  SpellGround Festival
(Dunarea-Capidava) 12-14 august 2016

 Summer Well
(Buftea) 13-14 august 2016

 Sia, Fallulah, Selah Sue, Oh Land
(București) 17 august 2016

Pentru înscrierile valide
din perioada 20 iulie - 19 august 2016:

 

Festivalul George Enescu
(București) 3-25 septembrie 2016

Cat Empire
(București) 23 octombrie 2016

Comentarii

Postări populare