Cu WowFixit orice ecran e protejat

Cati dintre noi, nu s-au intristat sau nu au avut o iesire nervoasa, cand au constatat ca, in cazul smartphon-ului nou-nout, ireparabilul s-a produs. Si cum sa nu te oftici, cand pe "bijuteria" recent achizitionata ai platit 2000 de lei iar acum din cauza zgarieturilor de pe ecran, arata ca un telefon de la second-hand. 


                



Supararea e mare si incepi sa cauti pe net, tot felul de solutii minune, pentru a sterge hidoasele urme sau macar incerci sa le maschezi. Apelezi cu incredere la radiera, pasta de dinti, praf de copt, spirt sau vaselina insa toate metodele nu au efectul scontat, decat imbacsirea telefonului. Vorbesc aici, din proprie experienta.
Apar regretele si te gandesti, ca ai fost un fraier ca nu ai folosit folie de protectie dar prietenii sunt de vina, pentru ca, ti-au spus ca face bule de aer.
Acum insa, poti respira linistit. Wowfixit a aparut pe piata si ne anunta ca, este numarul 1 in lume in privinta protectiei ecranelor. 

 Dar ce este Wowfixit ?

WowFixit este un produs proaspăt lansat în România și este una dintre cele mai bune soluții pentru a avea grijă de ecranul dispozitivelor tale. Este o soluție care se aplică pe ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului pentru a le proteja. Soluția se întărește după aplicare și devinde un strat asemănător sticlei, cu proprietăți incredibile. Doar o picatura este suficienta pentru protejarea oricarui dispozitiv. Potrivit producatorilor, "nu dureaza decat 60 de secunde, ca ecranul dispozitivului tau sa devina ultrarezistent la zgarieturi si cu o claritate de cristal". Pe langa cresterea rezistentei la zgarieturi, lichidul protector mai are si alte calitati:

                                        
Ar fi fost super, daca aveam si eu acest produs, inainte sa-mi pun telefonul nou in geanta langa chei sau inainte ca fiul meu, sa butoneze tableta primita cadou de ziua lui. Acum se lupta cu personajele imaginare din jocuri, printre zgarieturile si fisura din colt a ecranului, semne aparute in urma caderii pe gresie a tabletei. 
Ce ma atrage in mod special la aceasta metoda de protectie eficienta este faptul ca, INVIZIBILA. Având în vedere, că vorbim de nanotehnologie, nu poate fi observat cu ochiul liber, deci e ca și cum nu ar exista. In plus, ecranul telefonului este limpede asemeni cristalului iar VIVACITATEA, culorile și luminozitatea cresc. 
Atentie!: termenul de utilizare este pana la 1 an, dupa care aplicarea se reia.
Ma mai bucura un lucru si anume ca pot sa il folosesc si in cazul ochelarilor de soare sau de vedere, care sunt mai mereu expusi zgarieturilor. 
Daca v-am starnit interesul pentru Wowfixit si nu stii cum sa il folosesti, ti-am pregatit aici un tutorial despre aceasta metoda. Vizionare placuta!

Comentarii

Postări populare