Cu masina-second hand, voi fi mereu in trend



Intotdeauna am visat,
Chiar pe net am cautat
O masinuta aratoasa,
Nu chiar foarte bengoasa
Mi-ar placea bolid de top
Dar cu banii sunt in plop
Nu visez chiar la Toyota 
Dar sa pot tracta rulota.
Am dorit masina noua
Dar pretul m-a rupt in doua.
Speram cu banii ce-i aveam
Un automobil perfect sa am
Dar am gasit doar 3 modele
Cu lipsa optiuni pe ele.
Nu au dotari, motorizari,
Iar dupa rate simti ca mori,
Cand singur tu ai sa constati,
Ca pretul ei s-a majorat.
Eu am studiat problema bine
Si de vrei un sfat, retine
Dac-ai bani doar de Logan
Dar te dai european
Ia-ti masina second hand
Si ai sa fii mereu in trend.
Apeleaza la Sixt car,
Fara sa faci credit bancar
Vei gasi bolid de fite
Full de full, si cu pernute
La ei ai mereu suport

Siguranta si confort!

Dragii mei, asa cum am anuntat deja, vreau sa imi schimb masina si v-am spus si de ce optez pentru varianta unei masini rulate. Normal ca as dori una noua, sa-i simt mirosul tapiteriei proaspat lacuita si sa am satisfactia, ca eu sunt primul ei sofer. Dar asa cum stim cu totii, in viata nu putem sa avem mereu tot ce ne dorim pentru ca mai exista si problema banilor. Mai ales acum, dupa ce ne-am confruntat cu starea de urgenta si multi am devenit someri sau am avut mai putin de lucru, posibilitatea achizitionarii unei masini noi a devenit raritate printre oamenii de rand. Asa ca, in loc sa cumperi o masina noua, marca autohtona sau alte 2-3 modele mai ieftine, gen Opel sau Citroen dar realizate din tabla de conserva si fara nicio optiune inclusa, mai bine te indrepti spre categoria second hand. In plus, daca cumperi o masina de marca chiar daca este veche, caroseria este mai solida, dispune de airbaguri, lucruri extrem de importante care iti pot salva viata, in cazul unui accident.

Stiu ce o sa spuneti, ca e riscant sa faci asta pentru ca nu stii ce probleme tehnice are, te sperie uzura morala si defectele ascunse si in plus te gandesti, ca intretinerea ei te va costa mai mult decat la una noua, pentru ca o masina veche nu are garantie iar reparatiile majore costa mult. Cumparatorii de auto second hand care renunta la vanzarile de pe olx sau din targurile de la marginea orasului pot sta linistiti. Acum, toate motivele lor de ingrijorare si care de cele mai multe ori erau reale au dispărut. Asta numai daca vor stii unde sa ceara ajutorul. 






Cine e  SIXT CAR SALES ?
  

Daca ai decis sa achizitionezi o masina rulata, varianta ideala este sa vizitezi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de masini rulate din Romania. Sixt SH ofera clientelei sale o mare varietate de masini pentru toate buzunarele: de la Dacia, Citroen pana la BMW, Ford, Volvo si Toyota. In plus, acestia prezinta servicii unice pe piata locala, precum garantia primului proprietar si 2 ani garantie. Cand cumperi o masina rulata de la SIXT SH, stii deja ca vei sta fara griji, pentru ca aici gasesti masini sigure. Dar ce inseamna masini sigure?




Garantie bara la bara

Cand cumperi o masina second hand de la Sixt SH esti sigur de ceea ce primesti. Mai exact, acestia ofera garantie totala pentru o perioada de maximum 2 ani sau pană la 30.000 km la orice model de autoturism achizitionat, potrivit termenilor si conditiilor personalizate pe fiecare model.

Transparenta

Cand achizitionezi o mașină second hand de la Sixt SH, mergi la sigur fiindca stii deja, ca masina respectiva nu a avut decat un singur proprietar. Mai mult, stii si cine a fost acel proprietar si ai acces la intreaga istorie a masinii. Toate documentele legate de intretinerea si eventualele reparatii ale noii tale masini iti sunt puse la dispozitie cu maximum de seriozitate si transparenta.

Primul proprietar

Cumparand o masina second hand de la Sixt SH mergi la sigur, pentru ca nu exista niciun dubiu legat de provenienta masinii respective. Noua ta masina nu a avut decât un singur proprietar, si acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car si leasing operational nr.1 in Germania, Sixt, care a ingrijit-o si intretinut-o cu rigoare...nemteasca. Astfel, poti stii cu certitudine care este trecutul acestei masini si poti fi convins ca nu vei avea surprize neplacute dupa achizitionare.
ITP

Cand cumperi o mașină second-hand de la Sixt SH, te poti bucura de ea in intregime, fara batai de cap. Astfel, vei putea conduce o masina cu ITP-ul valabil cel putin 1 an, ceea ce inseamna, fireste, o garantie in plus ca starea tehnica a noii tale masini este ireprosabila.

Retine!

De ce trebuie sa tii cont atunci cand nu esti decis sa iei o masina second hand?

1. O masina noua se devalorizeaza instant iar daca te plictisesti rapid de ea si vrei sa o schimbi, pierzi mai multi bani la revanzare decat in cazul masinii vechi
2. Are pretul umflat de taxe si accize
3. Service-ul este obligatoriu in reprezentanta dar indoielnic si la preturi foarte mari
4. Piese si accesorii scumpe
5. Reviziile sunt mai scumpe si se efectueaza obligatoriu in reprezentanta
6. Asigurarea CASCO  este scumpa 

Pe langa garantia din bara in bara oferita de Sixt SH, pe mine cel mai mult, ma bucura faptul ca am de unde alege modelul preferat  deoarece au o multime de masini. Si unde mai pui, ca in aceasta perioada am descoperit oferte speciale  de pret, nerabdarea mea nu are margini. Imi doresc sa schimb masina, pentru ca Loganul meu se apropie de pensionare, piesele incep sa cedeze rand pe rand iar eu am planuri de vacanta.

Stiti unde mi-am propus sa ajung anul acesta? Pe meleaguri balineze....aa nu va speriati, nu merg chiar in Bali, ci undeva la noi in tara, intr-un loc mirific pe care as vrea sa il descopar. Este vorba de o cabana in rezervatia naturala Bucegi, langa Rasnov, mobilata in stil balinez, perfecta pentru cateva zile de relaxare departe de tumultul cotidian. Iata cum descriu administratorii, aceasta locatie de vis:
  • Oxigen pur din creasta Bucegilor, direct în dormitoare
  • Liniște si relaxare în conditii de maxima siguranta sanitara
  • La Ozone Villa ai propriul Buddha Bar Terrace cu o cafea Davidoff aproape de perfectiune  




Primul pas in achizitionarea unei masini second hand: rezervarea online

Daca si voi sunteti in cautarea masinii perfecte la pret mic, acum e momentul. Doar la Sixt SH poti sa iti rezervi online automobilul second hand dorit. Astfel, poti vizita sectiunea dedicata " Masini disponibile la cerere ", alegi masina dorita si iti poti face rezervarea pe loc pentru a fi primul contactat in momentul in care masina devine disponibila. 


Pentru mai multe detalii despre ce contine garantia, poti afla contactand consultantii Sixt SH la numerele de telefon
021.9400, 074.181.2700 sau 037.237.2038

Voi pentru ce fel de mașina ați opta?

Comentarii

  1. Noi chiar anul trecut am achizitionat o masina SH, foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as opta pentru o Skoda Octavia Diesel, care sa aiba 3-4 ani vechime, cat s-o pot rula si eu inca vreo trei pana s-o revand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E perfect 3-4 ani, nu poti avea probleme majore cu ea si mai si recuperezi ceva din banii dati.

      Ștergere
  3. Si noi avem mașina SH de 3 ani, nu ne-a făcut probleme.
    Dacă ar fi sa aleg... Un Ford Kuga ��

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol de nota 10, original și documentat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cei care nu au posibilitati materiale, o astfel de masina reprezinta o adevarata comoara. Sunt convinsa ca exista masini bune la un pret decent. Important este sa stii unde sa cauti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai acum nu mai e nevoie sa mergem in targuri si sa credem vanzatorii pe cuvant ca doar ei au condus masina, daca apelam la Sixt SH sigur luam ceva bun.

      Ștergere
  6. Daca stiu ca primesc garantie de la Sixt SH , as lua in calcul achizitionarea unei masini second hand

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma gandesc serios sa-mi schimb masina cu una mai noua de cand am aflat de garantia celor de la SIXT si de finantarea pe care o ofera.

    RăspundețiȘtergere
  8. Masinile rulate pot fi o buna alegere daca verificam cu atentie istoricul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare