Cadoul perfect pentru fiul meu

Cand eram mica, jucariile in magazine nu erau atat de multe si de diversificate. Mingea, bicicleta, papusile sau masinutele erau cam singurii partenerii de joaca ai copiilor din acele vremuri. Imi amintesc, ca aveam vreo doua papusi, pe care le imbracam si le dezbracam zilnic, le pieptanam si le vorbeam zilnic. Cand ma jucam "de-a vizita", le si gateam, pentru ca, primisem de ziua mea, un serviciu de bucatarie, cu cescute si farfurioare rosii, din plastic si imi placea s-o imit pe mama, atunci cand primea musafiri. Cam asta faceam eu iarna, caci vara eram mereu pe plaja, aceasta fiind la doua minute distanta de casa mea, cu galetusa si formele de nisip. Stiam sa fac cei mai frumosi cozonaci si cele mai inalte castele de nisip. Nu am tanjit vreodata dupa alte jucarii, pentru ca, ma distram bine cu arsenalul din casa. In plus, preferam sa ies afara si sa ma joc impreuna cu alti copii. In zadar ma chema mama in casa seara, pana nu intrau toti copiii in casa nu vroiam sa intru. Cred ca, acum desi cumparam copiilor jucarii multe si sofisticate, tablete si hoverboard-uri, acestia sunt tot nemultumiti. Se plictisesc repede si vor mereu altceva iar joaca afara, in fata blocului e pe cale de disparitie. Eu una, nici nu mai stiu, cu ce lucru as putea sa il mai bucur pe fiul meu si totodata sa ii stimulez imaginatia, pentru ca, bineinteles ca imi doresc ca o jucarie sa fie si educativa pe langa rolul distractiv. Ei bine, datorita provocarii celor de la Blogal Initiative, am aflat de o jucarie futurista, una din cele mai cumparate jucarii din Statele Unite ale Americii, ajunsa acum si in Romania. Este vorba de Nisipul Kinetic, care aduce in casa, distractia jocului de pe plaja, chiar si in miezul iernii. Si adultii se pot relaxa la birou, atunci cand il strang printre degete si viseaza la vacanta.



Dar ce este, de fapt Nisipul Kinetic?

Este format din 98% nisip si 2% magie, magia fiind agentul de legare, ce face ca particulele de nisip sa se lipeasca unele de altele si nu de lucrurile tale! Este complet curat, este refolosibil si nu se usuca niciodata. Este non-toxic si cu efect antimicrobian. Nisipul Kinetic este un produs perfect pentru copii cu alergii, nu contine caseina si gluten. Parintii copiilor mai mici, trebuie sa stie despre aceasta jucarie magica,urmatoarele lucruri:

1.Perfect pentru manutele care se joaca si pentru mintile care invata
2.Nisip in miscare
3.Aduce plaja in casa ta
4.Nu se risipeste
5. Se poate dezinfecta
6.Este conform cu toate directivele Uniunii Europene de siguranta

Cei care doresc, sa faca o surpriza odraslelor dar si un cadou inedit copiilor prietenilor sau rudelor, pot achizitiona Nisipul Kinetic de aici.
Este disponibil in mai multe culori si ambalat in pungi cu diverse gramaje.

Sincer, pe mine ma tenteaza acest nisip magic, care desi la prima vedere arata ca o simpla gramada de nisip, in mainile tale se transforma intr-o jucarie tridimensionala, extraordinara. Acest material futurist are o textura moale si o maleabilitate perfecta pentru a mentine forma unor sculpturi si structuri simple. Secretul consta, spun specialistii, in agentul ce leaga granulele de nisip, pentru a fi usor de adunat in doar cateva secunde de pe oricare suprafata.
Eu va doresc spor la modelat si constructii cat mai reusite!

Comentarii

Postări populare