sâmbătă, 19 iulie 2014

Strudel cu fructe de padure

Ingrediente:

1 pachet foietaj Bella

300 g fructe de padure congelate

150 g zahar

Mod de prepare:

 

 

Fructele de padure congelate se pun pe foc intr-un vas impreuna cu zaharul si se lasa pana cand se obtine un sos gros. Se lasa apoi la racit. Separat dezghetam aluatul si il taiem in sase dreptunghiuri. Fiecare dreptunghi il crestam pe margini cu cutitul, cam 2 cm, lasand un spatiu in mijloc unde vom pune fructele. Inainte de a adauga compozitia, ungem cu o pensula, aluatul cu un sirop din zahar si apa.

In mijlocul fiecarui dreptunghi de aluat, punem umplutura, apoi impletim aducand fasiile laterale peste umplutura, cat mai strans posibil. La final presam capetele cu o furculita , pentru a nu curge umplutura.

Asezam strudelele in tava, le ungem la suprafata cu sirop si le dam la cuptor, la foc iute, pana se rumenesc. Se presara cu zahar pudra pentru decor.
 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu