Blog personal cu idei, ganduri, fashion,impresii de calatorie dar si retete culinare, pe care le-am incercat.
Solicitați un link
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Alte aplicații
Strudel cu fructe de padure
Ingrediente:
1 pachet foietaj Bella
300 g fructe de padure congelate
150 g zahar
Mod de prepare:
Fructele de padure congelate se pun pe foc intr-un vas impreuna cu zaharul si se lasa pana cand se obtine un sos gros. Se lasa apoi la racit. Separat dezghetam aluatul si il taiem in sase dreptunghiuri. Fiecare dreptunghi il crestam pe margini cu cutitul, cam 2 cm, lasand un spatiu in mijloc unde vom pune fructele. Inainte de a adauga compozitia, ungem cu o pensula, aluatul cu un sirop din zahar si apa.
In mijlocul fiecarui dreptunghi de aluat, punem umplutura, apoi impletim aducand fasiile laterale peste umplutura, cat mai strans posibil. La final presam capetele cu o furculita , pentru a nu curge umplutura.
Asezam strudelele in tava, le ungem la suprafata cu sirop si le dam la cuptor, la foc iute, pana se rumenesc. Se presara cu zahar pudra pentru decor.
Comentarii
Trimiteți un comentariu