Intra in lumea provocarilor„Thundercats Ragetul” lansate de Cartoon Network

Ca sa iubesti desenele animate, nu trebuie sa fii doar un copil. Mie imi plac si acum, mai ales daca au o tema interesanta. Ma uit impreuna cu copilul meu, ma identific cu personajele pozitive si ma bucur de fiecare faza haioasa.

Astazi, am o veste, pentru pitici, mamici dar si pentru ceilalti iubitorii de desene animate.
La Cartoon Network se va difuza din 18 mai, de luni pana vineri, de la ora 16:50, un nou serial de desene animate „Thundercats Ragetul”iar timp de 7 zile, sunteti provocati  sa rezolvati impreuna cate o provocare creativa venita din partea personajelor acestui serial.

Fiecare personaj ti-a pregatit cate o provocare potrivita caracterului si abilitatilor sale, iar tu poti decide in ce fel si in ce ordine sa le rezolvi. Nu trebuie sa intrati in panica, ca nu veti stii raspunsurile, pentru ca exista o serie de carti ajutatoare, care isi propun sa te ajute in ducerea la bun sfarsit a acestor provocari. Mai exact, jocul contine 20 de carti:




- 3 carti speciale - explica regulile jocului, te vor ajuta sa stabilesti un calendar al provocarilor si care descriu personajele principale.
- 7 carti cu provocari - fiecare provocare este pregatita de catre una dintre Felinele Fulger cartea incluzand si imaginea acestora, pentru a putea fi usor de recunoscut cine este cel caruia ii raspunzi la provocare in ziua respectiva.
- 10 carti ajutatoare -ofera suport in ducerea la bun sfarsit a provocarilor – pot fi printate si
decupate, se poate scrie pe ele, etc.

Ce informatii gasim in cartile speciale?

1. O carte contine regulile provocarilor si o introducere in poveste
2. O carte contine informatii despre personajele
„Thundercats Ragetul”, care sunt si initiatorii provocarilor
3. O carte contine un calendar pe care copilul si-l poate crea singur, cand decide in ce zi va rezolva o anumita provocare creativa

Ce contin cartile cu provocari dar si cele ajutatoare?

1.PROVOCAREA CHEETAREI - IN CAUTAREA SABIEI DESTINULUI

Cheetara il pacaleste pe Leon-O si ii ascunde acestuia Sabia Destinului. Felina-lider o roaga sa ii pregteasca o harta care sa-i arate drumul catre comoara. Un treasure hunt ce poate fi jucat cu toti mebrii familiei. Pentru rezolvarea acestei provocari aveti nevoie de doua carti ajutatoare: Carte „Sabia Destinului” ce poate fi ascunsa/ Do It Yourself:Creaza-ti propria Sabie a Destinului.

2. PROVOCAREA LUI PATHRO – LASA-TE INSPIRAT DE PANTHRO SI DEVINO INGINER!

Panthro este un inginer harnic si cu idei indraznete. Astazi te invita sa construiesti un vehicul Thundercats special. Doar pune laolalta cateva elemente simple si construieste-ti vehiculul.
Carti ajutatoare [1]- Carte cu elemente ce pot fi printate, decupate si lipite pe vehicul

3. PROVOCAREA LUI TYGRA – REZOLVA CUVINTELE INCRUCISATE ALE LUI TYGRA

Tygra este unul dintre cele mai mature si destepte Feline Fulger! Un test cu cuvinte incrucisate contine o serie de cuvinte importante din cultura pretioaselor feline. O sa accepti aceasta provocare incitanta?
Carti ajutatoare [1] – Foaie cu test de personalitate Thundercats Ragetul.

4. PROVOCAREA LUI WILYKIT- SCRIE POVESTEA SABIEI DESTINULUI PIERDUT

WilyKit, ca oricare dintre noi, adora povestile. In fiecare zi in viata lui au loc noi aventuri si apar creaturi interesante. Descopera povestea pe care vrea sa ti-o spuna. Copilul trebuie sa scrie continuarea povestii asa cum i se pare ca reiese din imagine. Povestea, desigur, nu strica surpriza desenelor animate, ci doar isi propune sa incite curiozitatea copilului.
Carti ajutatoare [2] – O carte ajutatoare ce face referire la povestea spusa de WilyKit si il
provoaca pe copil sa faca ceva amabil fata de unul dintre membrii familie / O a doua carte
ajutatoare poate fi folosita pentru a scrie continuarea povestii.

5.PROVOCAREA LUI SNARF: ANTRENEAZA-TI MINTEA IMPREUNA CU SNARF!

Vrei sa gandesti la fel de exact ca Snarf? Puzzle-ul de cuvinte creat de acesta te va ajuta sa iti antrenezi mintea. Eroul ti-a pregatit cateva cuvinte ce sunt foarte importante pentru cultura Felinelor Fulger!

6.PROVOCAREA LU WILYKAT – ARATA-NE DESCOPERIREA TA!

WilyKat adora sa exploreze cel de-al Treilea Pamant si sa aiba aventuri extraordinare in cautarea sa. Care este cea mai recenta descoperire de-a ta? Impartaseste-o cu echipa Thndercats!  Poate fi un loc nou, o fotografie de familie sau un fel de mancare mai neobisnuit.

7.PROVOCAREA LUI LEON-O – CUM SA DEVII UN ADEVARAT LIDER!

Leon-O este liderul Felinelor Fulger. Este entuziast si intotdeauna gata de noi provocari. Care sunt calitatile unui lider bun? Ai putea sa le pui in aplicare? Exista in apropierea ta cineva care ti se pare ca este un bun lider? Poate un parinte sau un profesor?
Carti ajutatoare [4]: [1] - carte cu indrumari pentru initierea unui proiect in care copilul sa fie lider,[3]- carti cu instructiuni pentru un proiect de teatru Do It Yourself ce pot fi printate si decupate pentru a crea personajele.

Provocari rezolvate de noi!

Mie si fiului meu ne-au placut mult provocarile 6 si 7 si ne-am apucat sa le rezolvam.  Mai ales, cand e vorba de descoperiri, baiatul meu e primul...zilnic mai descopera el cate ceva. Asa ca, a dorit sa ii raspunda prima oara lui Wilkykat si i-a dezvaluit un secret.  I-a povestit cat de mult adora el sa manance branza cu capsuni sau mai nou ca a gasit o poza in care aparea alaturi de un personaj de basm. Apoi  l-a incantat provocarea lui Leon-O, pentru ca deja se viseaza un lider sau un sef autoritar. Stie ca, in primul rand un lider bun, trebuie sa fie un om cultivat si educat iar modelul l-a ales deja. Este un profesor cu carisma, care desi este autoritar este iubit de toata lumea. Stie, ca trebuie sa invete intai si sa fie mereu corect ca sa devina un lider  adevarat dar nu pierde ocazia sa conduca activitatile in grupurile de copii.

„Nu uita!"

Începand din 18 mai, serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri, de la ora 16:50, numai la Cartoon Network”.

Toate provocarile isi propun sa fie amuzante dar sa ajute si la dezvoltarea creativitatii, si totodata sa ofere copiilor posibilitatea de a explora si mai mult universul „Thundercats Ragetul”.  Si sa nu uitam, ca temele principale ale serialului sunt lucrul in echipa si prietenia, si ca elementele sale principale sunt personajele grozave, armele, vehiculele si locurile interesante in care acestia exploreaza.

Comentarii

Postări populare