Puterea bratarilor Shamballa

Pana nu demult, nu stiam nici eu cat e de benefic sa porti la mana sau in jurul gatului, pietre vindecatoare sau talismane norocoase. M-am convins insa, cand am vazut cum s-a schimbat viata prietenei mele care a primit o bratara handmade cu pietre semipretioase.
Multi dintre noi sunt inca sceptici in puterea unor simple cristale, insa acestea sunt considerate de catre specialisti fiinte vii, cu corp eteric si care ajuta la evolutia noastra spirituala. Ele vibreaza la o frecventa foarte ridicata, deschid chakrele si absorb energia negativa, transmitandu-ne energie pozitiva.



 Oare cati dintre noi stim, ca piatra ochi de tigru era purtata inca din vremuri stravechi, ca si amuleta impotriva blestemelor si a gandurilor negre sau ca bratarile Shamballa, initial purtate de calugarii budisti pentru a-i ajuta sa mediteze, ne aduc linistea si pacea de care avem atata nevoie.






 Avem in jurul nostru, multe persoane, realizate in viata profesionala si ne intrebam deseori care este secretul reusitei lor. Se pare ca, de cele mai multe ori, norocul ti-l faci singur. Trebuie, doar sa stii cui sa ceri ajutorul. Fiecare piatra semipretioasa, cristal sau alt element din natura este inzestrat de catre divinitate cu puteri magice, menite parca sa ne ajute, in situatii critice.
Am aflat ca, onixul negru promoveaza controlul de sine si vitalitatea, sodalitul creste increderea in fortele proprii, ajutandu-te sa finalizezi orice target profesional iar semintele sacre de Rudraksha ofera sanatate si longevitate purtatorului si il protejeaza de accidente.


    
Pe langa cristale si pietre semipretioase cu proprietati benefice pentru spirit si corp mai exista si elemente naturale ca : agate, seminte de Rudraksha, lava neagra, amazonit, calcedonie,ametist ,cuart roz, citrin, ochi de tigru, sodalit, opal, turcoaz si multe altele.
Puterea pietrelor e mare, spun cunoscatorii iar daca noi avem incredere si le permitem sa "lucreze", deschizandu-ne in a primi energia pozitiva si tamaduitoare a acestora, pietrele isi vor face efectul. Daca in schimb ramanem "inchisi", nu credem in puterea lor si nici ca acestea vor avea vreun efect, atunci exact asa se va intampla. Deci primul pas este credinta in puterea pietrelor semipretioase si a bratarilor Shamballa iar ele nu ne vor dezamagi. Curand vom vedea primele rezultate.

Si pentru ca, s-au indragostit iremediabil de pietre si au vrut sa isi ajute semenii, doi tineri frumosi, pasionati de mistic si de magia cristalelor au inceput sa impleteasca bratari Shamballa. Asa a aparut in Romania, "Bratari handmade", magazinul online, unde creativitatea si inspiratia Simonei si a lui Virgil sau doar preferintele tale dau nastere unor modele 100 % unice.

 De ce sa alegem o bratara handmade ?
                                  

1.Toate bratarile Shamballa sau Kabbalah sau bratari pietre semipretioase sunt realizate manual prin tehnici speciale si sunt unicate. Sunt confectionate dintr-o varietate de elemente naturale, din care poti alege.
2. Sunt produse premium, materialele folosite fiind de calitate (snurul nu isi modifica forma si nici culoarea in timp, nu se scamoseaza deloc si in plus vine intr-o mare varietate de nuante).
3. Si pentru sexul puternic sunt podoabe, care ii pot proteja de energiile negative sau ii pot ajuta in cariera. Am gasit bratari barbati  cu talisman norocos sau cu Ochiul Rau si sunt tentata sa ii fac curand un cadou sotului meu.
4. Se realizeaza pe masura clientului, astfel incat bratara sa nu cada de pe mana dar sa nu fie nici prea stramta.
5.Fiecare articol are o garantie de 30 de zile si prezinta certificat de autenticitate
6. Livrarea se face in 24-48 de ore cu Fan Courier la doar 9 lei.
7. Se pot personaliza in privinta culorii si a pietrei in functie de preferintele clientului.
8.Preturi ieftine, incepand de la 39 de lei

Pe site exista peste 500 de modele disponibile pentru toate gusturile, femei, barbati sau copii ce pot fi personalizate. Pentru cei care nu agreeaza pietrele au fost create bratari piele naturala si inox, clasice, vintage sau moderne in peste 35 de culori si nuante.
                      
Asadar, draga cititorule, lasa-ti spiritul sa se conecteze cu bucatile de natura pe care le vei purta si vei simti negresit legatura cu universul! 

Comentarii

Postări populare