Cris Smile sau garantia unui zambet impecabil

La inceput, nu intelegeam cum noua mea colega de birou reusea, sa obtina cele mai multe comisioane si cum in scurt timp avea cea mai lunga lista de clienti. Evolutia ei in companie era foarte rapida iar noi colegii, incepuseram sa o cam invidiem pentru succesul ei. Cu toate astea, Lili continua sa ramana aceeasi persoana draguta si saritoare. Chiar si seful nostru, care era un om ursuz, fara prea mult chef de vorba, se simtea fericit in prezenta ei. Daca de obicei accepta greu un nou angajat, pe ea a primit-o dupa un scurt interviu. Adevarul e, ca si pe noi ne fascina cu dictia ei clara si cu zambetul fermecator. Da, asta era secretul succesului ei! Avea o dantura perfecta si stralucitoare, care te atragea de la prima privire. Inzestrata si cu o abilitate de comunicare innascuta, colega mea cucerea pe loc orice interlocutor.



Anii au trecut iar imaginea ei mi-a aparut in minte, cand am aflat, ca fiul meu are nevoie de aparat dentar. Am observat eu, ca pe maxilarul superior, dintii lui stau ca la iepuras si am facut o vizita la un cabinet stomatologic . Medicul mi-a explicat cat este de importanta purtarea unui aparat dentar pentru confortul psihic si viitorul lui profesional dar mai ales pentru sanatatea organismului. Nu stiu daca zambetul perfect al Lilianei era datorat ortodontului sau era o mostenire genetica. Rezultatul insa, era cel care ma impresionase si asta conta cel mai mult. M-am bucurat, ca acum se poate corecta eficient orice defect al cavitatii orale.

Pentru ca, vreau sa rezolv problema cat mai repede, am inceput sa intreb in dreapta si in stanga, insa am observat ca, in Constanta pretul aparatelor dentare a explodat. Pe piata locala, nu gasesti aparat dentar fix sub 2300 lei pentru o arcada. Daca mai pui si pretul consultatiilor lunare si pe cel al planului de tratament, investitia devine una foarte mare. Cum de renuntat la tratamentul ortodontic nu se poate vorbi, am inceput sa caut solutii, cat mai avantajoase. Pana la urma, am gasit o varianta economica si cu certitudine una care imi garanteaza calitatea interventiei, pentru ca este o clinica cu experienta in domeniu. Din start, am fost atrasa, de atitudinea managerului acestei clinici, fata de pacienti.



Este vorba de Cris Smile, un cabinet stomatologic din Rahova, strada Malcoci nr.2, bl. 36, sc. B, ap.59, sector 5, Bucuresti, unde totul este posibil. O echipa de medici foarte bine pregatiti profesional te intampina pentru a-ti explica pas cu pas fiecare etapa a tratamentului stomatologic. Amabili si disponibili, acestia construiesc o relatie bazata in primul rand pe incredere, in raportul cu pacientii.
Mi-am facut deja un calcul si am constatat, ca ies mai ieftin, daca vom urma tratamentul ortodontic in Bucuresti, chiar daca apare in plus si costul transportului. Nu ma deranjeaza nici faptul ca, vom fi nevoiti sa mergem lunar la control pentru ca oricum eu ajungeam in capitala, cu treburi in fiecare luna. In plus, nici macar nu e nevoie ca sotul sa se invoiasca de la serviciu, pentru ca cei de la Cris Smile au program si sambata, intre 10,00 si 14,00. Cand te gandesti ca, sunt pacienti din alte tari care vin in Romania pentru tratamente stomatologice, efortul nostru e floare la ureche. Merita cand stii, ca vii la specialisti si la tarife acceptabile.
In luna iulie 2016 la aparatul dentar fix metalic, Cris Smile are preturi promotionale.

Oferta!
                               Aparat dentar metalic/ arcada
                                                   1700 lei



 De ce sa alegem dispozitive dentare metalice?

- este cel mai utilizat aparat dentar deoarece are un cost redus
-are cea mai mare rapiditate in rezolvarea problemelor ortodontice
-se poate folosi pentru orice varsta de la 11-12 ani in sus!
-montarea unui aparat dentar fix este complet nedureroasa
-aparatul dentar fix corecteaza masticatia si elimina durerea din zona fetei si a gatului.

Mie imi pare rau, ca nu am fost atenta la aspectul dintilor fiului meu, de la varste mai mici, cand am fi putut opta pentru un aparat dentar mobil. Investitia ar fi fost mai ieftina si mai comoda pentru baiatul meu, deoarece purtarea acestui dispozitiv nu se face permanent. Acum la Cris-Smile, gasiti acest aparat dentar mobil la numai 800 de lei si este indicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani. Este destinat celor ce prezinta dinti de lapte ( temporari) si dinti permanenti. Este recomandat sa se poarte cat mai mult posibil, ziua si noaptea, mai putin in timpul meselor.



Dragi prieteni, daca v-am convins cate beneficii aduce o dantura perfecta in sarmul nostru personal dar si in pastrarea sanatatii, nu ezitati si alegeti echipa Cris-Smile! Chiar daca bugetul actual nu va permite un tratament stomatologic, nu disperati! 

Specialistii de aici, va asteapta cu modalitati de plata accesibile!









Comentarii

Postări populare