Cu Vittel, castigi dublu

Visul de a ajunge la Disneyland, alaturi de fiul meu mi s-a implinit in aceasta vara. Si acum ma mai minunez, de cat de norocoasa am fost, cand am castigat concursul, care m-a trimis in lumea magica a lui Disney. Majoritatea din jurul meu, erau neincrezatori in acest gen de campanii, cu premii substantiale. Dar iata, ca minunea s-a intamplat iar acum putem rasfoi cel mai frumos album de vacanta.
In ultima perioada, am vazut, ca multe firme organizeaza concursuri avand aceast premiu, asa ca merita sa incercati, nu se stie niciodata. Si voi puteti ajunge la Disneyland daca, cineva acolo sus va iubeste si participati la campania care se desfasoara aici: http://www.vittel.ro/
 Din punctul meu de vedere, aveti doar de castigat daca ne gandim si  la calitatea apei Vittel. Stiu ca este putin mai scumpa decat celelalte oferte de pe piata dar putini cunosc, ca Vittel, este considerata una dintre cele mai pure ape.

Apa cea atat de banala, dar totodata vitala pentru mentinerea sanatatii organismului (este bine stiut faptul ca un consum insuficient de apa are drept consecinte  scaderea tensiunii arteriale, oboseala, probleme cardiace si de circulatie a sangelui, uscarea pielii, etc) a devenit un subiect foarte discutat. Toti suntem obsedati de apa pe care o bem, pentru ca se stie deja, nu tot ce gasim in comert este si sanatos.Intotdeauna cand alegem apa minerala, trebuie sa fim ghidati in primul rand de compozitia si puritatea ei.  Organizația Mondială a Sănătății  recomandă ca expunerea la nitrați să nu depășească 50mg/l. Compozitia chimica la Vittel, arata cam asa: calciu: 94mg/l, magneziu: 20mg/l, sodiu: 7.7mg/l, potasiu: 5mg/l, hidrogencarbonat: 248mg/l, sulfat: 120mg/l, clor: 4mg/l, azotat: 0.5mg/l, concentratie,care face ca Vittel sa fie incadrata la categoria de apa premium, in ceea ce priveste continutul de nitrati.
 
Revenind la concurs, trebuie sa stiti ca, pentru a va inscrie, trebuie sa cumparati macar o sticla de apa Vittel Disney, vezi
http://www.vittel.ro/cum-poti-castiga.html.  In plus,fiecare cod unic promoțional îți poate aduce nenumărate premii garantate, vezi http://www.vittel.ro/harta-premilor.html. Mecanismul este cât se poate de simplu: cu cât cumperi mai multe sticle de Vittel Disney, aflate în campanie, cu atât poți descoperi mai multe premii mici, care cu siguranta ii vor bucura pe cei mici.
 La 3 sticle cumpărate, ajungi la prima “comoară” Vittel: wallpaper cu personajele Disney, din campania curentă.
- La 5 sticle cumpărate, găsești altă “comoară” Vittel: o serie de șabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie pe care le poti descărca și printa pentru cei mici.
- La 7 sticle cumpărate: forme de coroniță și de urechi de șoricel pentru cei mici pe care le poți printa și apoi asambla pentru ei.
Premiile mari ale campaniei Vittel, puse în joc sunt: o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau apă Vittel pentru tot restul anului.

Asadar, intrați în aventură și vânați sticlele din ediția specială Vittel Disney care vă pot aduce numeroase premii. Grabiti-va, campania se termina la sfarsitul lunii august! Eu va tin pumnii, merita sa incercati. 
Disneyland e un loc unic, care nu poate fi uitat prea usor , mai ales de copii vostri.

Comentarii

Postări populare