Aquatique e pentru copilul tau

Poate multi ne-am pus intrebarea cat de importanta e calitatea apei pentru organism insa cati dintre noi am realizat ca apa pe care o bem poate fi responsabila de bolilele pe care le avem. Cu siguranta, inainte de anul 1990, cand toti beam doar apa de canal nu ne-a trecut prin cap, ca poate acest lichid vital vietii care ajungea in casele noastre prin conducte uneori ruginite si cu depuneri de plumb ne poate pune in pericol viata. Si cred ca realizati, ce ravagii ar fi putut face in organism o apa cu impuritati sau cu un continut de minerale prea mare. Mai ales pentru copii. Dar cred ca in acele vremuri, chiar daca am fi banuit ca apa ne imbolnaveste nu puteam face nimic. Alta sursa de apa in casele romanilor nu exista. Potrivit specialistilor, apa de la robinetul din bucătărie are de multe ori, încărcătură microbiologică, clor, rugină, calcar, plumb şi nitriţi. Din mizeria existentă în apă contactăm multe boli fără a şti care a fost sursa. Oricine stie ca, peste doua treimi din corpul nostru este apa. Din pacate, multi dintre noi ignoram acest aspect al calitatii apei chiar si acum, cand putem avea control asupra apei pe care o bem zilnic noi dar si copii nostrii. Si daca atunci cand este vorba de noi, mai inchidem ochii si acceptam o apa de calitate indoielnica doar pentru ca are un pret mai mic, cand vine vorba de copii, vrem sa le oferim tot ce-i mai bun. Ne dorim sa creasca frumos si sa fie sanatosi. Acum avem ocazia, sa alegem de pe piata din multitudinea de sortimente de apa plata pe cea mai buna. Este vorba de Aquatique, ideala pentru bebelusi, recomandata pentru intreaga familie.


De ce Aquatique e cea mai buna?

1.Simplu , pentru ca, impreuna cu ea copiii nostrii pot fi in siguranta. Si asta, deoarece indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, continutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.
2.Calitatea ei a fost confirmata de specialisti, Atat Institutul de Ocrotire al mamei si copilului "Alfred Rusescu" cat si Societatea Romana de Pediatrie au atestat faptul, ca apa minerala naturala Aquatique poate fi folosita fara riscuri pentru baut sau in prepararea hranei bebelusilor si copiilor.
3.Un alt argument care vine sa sustina faptul, ca apa Aquatique e cea mai buna este acela ca, a fost desemnata drept cea mai buna apa plata de catre mame, intr-un studiu realizat de revista Forbes Romania.
4.Nu necesita fierbere, pentru ca provine dintr-o sursa sigura, din inima Muntilor Carpati, de la o altitudine de 1100 m, in zona protejata a Parcului National Bucegi. Cu alte cuvinte, este microbiologic pura. Nu contine aditivi si indulcitori iar continutul de sodiu este redus.
4.ă

Aquatique ne ajuta sa slabim

In primul rand, apa are un rol important in dizolvarea si transportul nutrientilor in intregul organism. Ea este esentiala in procesele de digestie, eliminare si indepartare a toxinelor din organism.Deci daca vrem sa slabim trebuie sa bem multa apa, pentru ca, eliminam mai repede toxinele iar excesul ponderal se va pierde mai usor. In prima faza a regimului se pierde in special apa, care trebuie sa fie inlocuita, pentru a evita deshidratarea. In plus, consumul suficient de apa ne ajuta la prevenirea constipatiei.

 Aur international pentru Aquatique

Apa minerala naturala oligominerala a primit distinctia "Gran Gold Medal" la cea de-a 47 a editie a decernarii premiilor Monde Selection. Concursul este organizat de cel mai vechi institut din domeniu Institutul International Belgian de Selectie a calitatii. La selectia din 2008 au participat peste 1800 de produse din mai mult de 70 de tari.



Dragii mei, va recomand tuturor aceasta apa, a carei calitate exceptionala este certificata international. Asta daca vreti sa ramaneti sanatosi, pentru ca, intotdeauna o apa buna ne creste imunitatea si ne fereste de boli. Daca eu nu v-am convins si vreti sa aflati mai multe lucruri despre Aquatique intrati aici. Veti gasi sfaturi avizate in domeniul puericulturii si specialisti dornici sa va ajute. Veti ramane surprinsi cand veti vedea cati parinti au avut incredere si au ales deja, Aquatique,  apa perfecta si pentru al tau bebic!

Comentarii

Postări populare