Ciorapi pentru femei cu stil

Atunci cand iesim pe strada, ne place sa fim admirate, respectate si chiar invidiate de cei din jur. Asa ca ne alegem cu greu tinuta si fiecare zi incepe cu intrebarea "Azi cu ce ma imbrac?" Si parca oricat de multe haine am avea in sifonier, constatam ca nimic nu se potriveste, cu ce ne dorim in acea zi. Dupa ce, cu greu ne-am decis toaleta si suntem gata sa iesim pe usa, un fir dus la ciorap, observat la timp, ne-a stricat ziua. Dar si prezenta la timp la servici, unde un sef plin de initiative asteapta nervos aparitia noastra. Uneori si pentru a ne sanctiona intarzierea cu o amenda luata din salariu. Am observat, ca dresurile pot fi mereu o problema atunci cand sunt alese la intamplare. Dureros e ca, accidentele e acest gen, se intampla mai ales, cand ne grabim sa ajungem undeva. Eu am patit-o in momente importante si m-am invatat minte. Am inteles, ca pentru a avea dresuri rezistente trebuie sa fim atente la calitatea lor. Mai bine cumparam niste ciorapi un pic mai scumpi decat sa vedem cum zilnic acestia se scamoseaza sau se rup la prima indoire a genunchilor. In plus, ciorapii bine alesi sunt un accesoriu important pentru o femeie. Ei pun in valoarea frumusetea picioarelor.

Cand vrem sa fim provocatoare cu orice pret

Apropos...am gasit niste  dresuri Marilyn care ar innebuni orice barbat. Ciorapii cu model Gucci cu design sexy, cusatura decorativa finalizata cu fundita si un pandativ delicat sau  cei cu design ce imita modelul peste genunchi cu un pandativ delicat in fata sunt perfecti pentru fete si femei indraznete dar mai ales sunt durabili si confortabili.




.Cine poarta ciorapii Marilyn?

Brandul Marilyn se adreseaza femeilor care apreciaza moda metropolitana sic, intr-o forma de bun gust. Gama Marilyn cuprinde Linia Clasica de Sezon si liniile de exclusivitate Lux Line si Gucci. In ambele variante, acesti ciorapi sunt produse de lux de ultima generatie. Femeilor care ii poarta le confera senzualitate si rafinament.

EGEO si KNITTEX, branduri de top

Mereu am apreciat un ciorap de calitate iar in primii ani ai adolescentei mele, nu se gaseau la noi dresuri fine, cu lycra sau cu model. Mai prindeam cate o pereche adusa de vecinii sau cunostintele, care ajungeau in tari straine si eram foarte fericita cand ma puteam mandri si eu cu o asemenea pereche. Era mare diferenta intre o pereche de ciorapi " de afara" si ce se gasea la noi. Acum a sosit vremea sa putem alege si noi, romancele intre sutele de modele si materiale de dresuri, confectionate pentru toate gusturile. De curand, am gasit pe Carouri.ro, niste dresuri fantastice: dresuri Egeo dar mi-au placut si niste sosete Knittex.




 Clasici, cu compresie graduala  sau cu benzi siliconice pe interior, cu rol de sustinere ciorapii fascineaza prin modelele deosebite si calitatea dovedita in timp. Sunt foarte confortabili si nu lasa urme pe piele. Exista si in varianta de sosete 1/2 si 3/4 sau de talpici. Si fetitele se pot bucura de acesti ciorapi draguti si colorati.





 Dresurile de la EGEO si KNITTEX sunt elegante si confortabile si pot fi purtate la serviciu dar si la petreceri sau evenimente festive. Chiar daca sunteti adeptele stilului clasic, exista zile in care doriti sa va trageti pe voi o pereche de jeansi eleganti. Bineinteles ca avem nevoie in acest caz de niste sosete de dama fine, pe masura. Simple sau cu model ele sunt rezistente si confortabile.




 Cred ca, v-au placut si voua ciorapii de pe Carouri. ro si ati gasit modele inedite, care sigur vor impresiona prin originalitate. Dupa o sedinta de shopping pe acest site, va veti putea lauda cu cei mai frumosi ciorapi, cei mai confortabili si cei mai durabili. Aaa, era sa uit! Si barbatii se pot aproviziona de aici, cu sosete de bumbac, moi si calduroase. In plus, mai gasim si pijamale pentru toata familia, colanti, lenjerie de corp si modelatoare, manusi, palarioare, caciulite, sepci si incaltaminte de baieti si fete de la producatori de renume.
Acum pentru cumparaturi in valoare de minim 300 de lei, primesti un voucher de 50 de lei, valabil la urmatoarea comanda.

Spor la shopping va doresc!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare