Voi rade iar ca altadata

Necazurile mele cu dantura au inceput, de cand eram doar o copila. Radeam cu gura pana la urechi si ma jucam cu gasca de la bloc, de-a v-ati ascunselea, cand intr-o seara, intr-o clipa de neatentie, zambetul meu frumos a fost ciuntit. Nu mi-am dat seama cand unul dintre incisivii mei a izbit zidul din fata, insa m-am trezit cu bucatica de os rupta in mana. M-am speriat si m-am dus plangand la mama, intreband-o daca nu puteam lipi portiunea rupta din dinte. Mama a realizat pe loc, drumul lung si anevoios pe care-l vom avea de facut pana la repararea dintelui, insa m-a linistit, spunandu-mi ca, dintele va fi ca nou, cu ajutorul medicului stomatolog.

Anii treceau iar dintele meu spart, imi amintea zilnic de intamplarea nefericita din fata blocului. Pana la varsta de 14 ani, cand se considera ca, procesul de crestere a danturii este finalizat, nimeni nu a intervenit. A sosit si momentul mult asteptat. Desi medicul de la clinica stomatologica, la care m-au dus parintii mei a fost rabdator si intelegator, mi-amintesc ca, procedurile au fost dureroase si traumatizante. Cu toate astea, am rezistat, pentru ca, imi doream prea mult sa imi recapat zambetul perfect. 
Insa in urma cu 30 de ani, cand nu se stia de implant dentar , cat de aproape de perfectiune putea fi? Totusi, dupa atatia ani, in care am fost stirba, noua mea imagine in oglinda imi placea, chiar daca se vedea clar diferenta intre dintele nou de plastic si cei naturali, de un alb stralucitor. Nici forma nu era prea reusita, insa macar umplea golul lasat in sirul ordonat al danturii.

Acum dintii sparti sau cei pierduti din cauza altor probleme de sanatate, nu mai sunt un motiv de ingrijorare, din cauza ca, zambetul nostru ar avea de suferit. Si asta, pentru ca a aparut implantologia.





Ce este implantologia ?

Este o tehnica de interventie ce permite inlocuirea dintilor pierduti cu radacini metalice, de obicei din titaniu. Implantul inserat chirurgical in arcada maxilara sau mandibulara a pacientului este efectuat in doua etape:

-faza chirurgicala, care prevede introducerea radacinii artificiale in tesutul osos, in locul radacinii naturale lipsa
-faza protetica, pe parcursul careia sunt aplicate coroanele dentare

De ce avem nevoie de implantologie?

In primul rand, pentru a scapa de efectele inestetice ale lipsei unuia sau a mai multor dinti dar si de frica urmarilor, pe care le poate avea aceasta carenta, la nivelul oaselor maxilo-faciale sau de complicatiile functiei de masticatie.

Ce clinica vom alege?

In momentul de fata, piata este invadata de cabinetele si clinicile de stomatologie, cu oferte de nerefuzat. Ce trebuie insa sa avem in vedere, atunci cand ne alegem stomatologul? 
Pai, cel mai bine este sa ai recomandare de la cineva apropiat, care este deja pacient al acelui cabinet. Daca nu cunosti pe nimeni care sa fi avut nevoie de servicii de acest gen, incepi si studiezi cartea de vizita a clinicilor de profil de pe net. Eu asa am gasit Dental Praxis, una din clinicile bucurestene, care m-a impresionat prin numarul mare de profesionisti specializati in toate tipurile de tratament oferite.

De ce sa alegem Dental Praxis?



Am sentimentul ca, oamenii de aici isi fac treaba foarte serios si imi par si foarte amabili. Testimonialele mi-au intarit convingerea, ca Dental Praxis este clinica de care eu am nevoie, pentru ca zambetul meu sa redevina, dupa multi ani, unul perfect. Unul dintre motive ar fi faptul ca, Dental Praxis este masterpiece  dentistry and implantology, ceea ce imi da incredere si imi confirma ca, specialistii de aici pot sa combata resorbtia si pierderea masei osoase, procese naturale datorate absentei dintilor.  
In al doilea rand, materialele inovative utilizate in aceasta clinica vor ajuta la redobandirea aspectului natural al danturii, vis pe care in sfarsit il voi putea implini.

Asadar, fara sa exagerez, sunt sigura, ca interventiile de implantologie realizate la clinica Dental Praxis sunt cele mai in masura sa va revolutioneze viata si sa va faciliteze redobandirea celui mai natural zambet.

Stomatologia in rate!

Aceasta modalitate de plata ofera acum tuturor, posibilitatea repararii danturii. Astfel, la Dental Praxis, pacientii pot achita contravaloarea serviciilor stomatologice in rate fara dobanda, prin cardul Avantaj sau ING card: 12 rate fara dobanda.




 Luna august vine cu o oferta imbatabila la Dental Praxis!

Nu mi-a venit sa cred, cand am vazut, o reducere asa de mare la aparatele dentare. Daca cel fix cu bracketi metalici pe o arcada costa acum doar 1699 lei, pentru cel de safir, veti plati  2699 lei. Oricine poate beneficia de aceasta oferta, asa ca grabiti-va, mai sunt doar cateva zile!


Daca aveti probleme de ortodontie, profilaxie dentara, parodontologie, chirurgie dentara, estetica faciala sau dentara, restaurari dentare, implantologie sau  doriti informatii din domeniul stomatologie copii, intrati aici si veti gasi sfaturi si recomandari pertinente de la medici stomatologi dar si tarifele percepute de cei de la clinica Dental Praxis. Daca va decideti pentru o consultatie, puteti sa va programati online la unul dintre medicii preferati, telefonic la numerele 021 367 28 28 sau 0765 449 033 sau direct, in strada Boisoara nr.10-12, sector 6 ( la 200 m de Maternitatea Giulesti). 
Echipa Dental Praxis, va asteapta cu drag, bucuroasa sa va rezolve orice problema de sanatate dentara!

Comentarii

  1. Foarte convingător și documentat! Mă aflam în căutarea unui dentist bun, iar articolul este ca o recomandare. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. un articol foarte bun , bun de luat ca exemplu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare