Pasiunea pentru BMW s-a nascut la Bimmer

Cand vaporul se pregatea sa intre in port, deja gandurile ii zburau la implinirea unui vis vechi. Isi dorea de mult un BMW si acceptase, sa se angajeze marinar pe un vas, doar ca sa isi poata achizitiona masina mult dorita. Devenise fanul acestei "bestii", de pe bancile scolii si o admira oriunde o intalnea. Acum venise momentul, sa aiba una doar a lui. Prima leafa era prea mica, chiar pentru un second-hand. Vorbise cu un prieten, care ii oferea un BMW 520 din 2001, neinmatriculat la doar 1800 euro iar acum de abia astepta sa o "calce". I-a frant inima, de la inceput, cand a vazut-o prima oara, intr-o parcare, apoi a avut ocazia sa dea o cheie. Atunci, vedeta de prima clasa l-a cucerit iremediabil. Era fascinat de motoarele sale puternice, de sportivitatea modelului si mai ales de caii putere, pe care se pricepea de minune sa-i struneasca. Vrajit de farmecul acestei masini, nepotul meu nu stia insa care era totusi adevarata stare tehnica si uzura reala a autoturismului pe care tocmai il cumparase. A realizat curand, ca cel care i-o vanduse nu ii dezvaluise problemele ascunse la sistemul electronic al masinii, a carui proaspat proprietar devenise. Cand a aflat, ca acum exista Bimmer Service i-a parut rau ca s-a grabit, insa va spune si altor amatori de BMW de aceasta oportunitate, pentru a nu se lasa pacaliti de vanzatorii ocazionali.


Bimmer este primul service independent din Romania ce detine acces la bazele de date BMW Group !
  
Acum specialistii pot verifica istoricul unei masini in baza de date BMW, pentru o imagine mai clara asupra trecutului unui vehicul, de care ati putea fi interesat. Daca inainte se putea oferi doar o verificare amanuntita a unui autoturism BMW inainte de cumparare, din punct de vedere electronic si mecanic, acum se pot afla cati kilometri reali are precum si ce interventii s-au facut pe masina.

"Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri  corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de BMW si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca, ne leaga tocmai alegerea facuta" se prezinta profesionistii de la Bimmer. Dupa ce au fost cuceriti de forta si prestanta masinii, toti cei de aici au dorit, sa se dedice pasiunii pentru BMW.





Cu o experienta de peste 6 ani, Bimmer Service a rezolvat problemele tehnice pentru  cele 5317 de BMW-uri care le-au trecut deja pragul. Exista 5 rampe echipate modern deservite de catre 5 mecanici specializati 110% in BMW, care garanteaza repararea masinii tale cu profesionalism. In plus, Bimmer Service auto BMW Bucuresti ofera servicii de calitate, cu preturi mult mai mici decat la oricare alt service specializat pe autoturisme BMW. Aici posesorii acestei renumite marci bavareze vor gasi servicii de intretinere, reparatii motoare, inlocuire distributii, inlocuire pistoane motor, diagnoza, reparatie, piese originale, up-date-uri de soft, retrofituri si curatare galerie admisie, EGR. Ca o alternativa reala la  reprezentanta, Bimmer-service este autorizat RAR sa efectueze operatii de reparatii BMW si inlocuire de consumabile pentru marca BMW. Cu siguranta, in universul Bimmer, "regina soselelor"va fi rasfatata si tratata cu profesionalism.




Am observat in cadrul acestui service, transparenta fata de clienti, care pot afla de pe site de ce reparatii au nevoie masinile lor.
La rubrica "Lucrarea zilei", puteti urmari modul in care sunt executate lucrarile la autoturismele celor care apeleaza la Bimmer. Sunt prezentate operatiile necesare, existand si un formular, unde clientii isi pot exprima Bimmer pareri.



Sunt sigura, ca posesorii de BMW aveau nevoie de un asemenea service, unde cei care iti repara masina nu sunt doar simpli mecanici ci niste colegi soferi de BMW, care iti impartasesc pasiunea comuna si care sunt bucurosi sa iti povesteasca din experienta lor in universul tehnic al acestui brand. 
Daca doriti sa ii cunoasteti si voi pe cei de la Bimmer Service ii gasiti in Strada Brebenei 20, sector 5, Bucuresti. Pe langa reparatii si revizii, acest service auto executa la comanda schimbare antigel, igienizare clima, chip tuning BMW, diagnosticare electronica BMW, incarcare cu freon, eliminare/schimbare filtru de particule DPF, programare BMW, schimb lichid de frana si curatare interior textil si piele.
 


Asadar dragii mei, daca va iubiti bolidul BMW, de care sunteti atat de mandri, in fata prietenilor si cu care convietuiti zilnic, poate mai mult decat cu iubita sau sotia, aduceti-l la Bimmer Service auto. Aici veti avea garantia ca l-ati lasat pe maini bune iar el va va multumi, fiindu-va alaturi multi ani, fara sa va faca probleme de natura tehnica.

Va doresc drumuri bune si calatorii in siguranta!

 
 

Comentarii

Postări populare