Bratarile Shamballa nu sunt doar bijuterii

Marturisesc ca nu am purtat bratari Shamballa pana acum si nu auzisem de ele. Ma atrage paranormalul si citisem despre tinutul cu acelasi nume. În tradițiile tibetane budiste, Shamballa este un regat mitic ascuns undeva în interiorul Asiei sau care nu s-ar afla pe pământ, ci într-o lume paralelă invizibilă. Din acea dimensiune tainică, ființele din Shamballa pot vedea ce se petrece pe planeta noastră, putând interveni în anumite situații critice, pentru a ajuta orice ființă umană sau spre a corecta în bine destinul planetei.
Si cum sunt o fire curioasa, am dorit imediat sa stiu cat mai multe lucruri despre bratarile Shamballa. Am aflat ca sunt realizate din pietre semipretioase,si pot fi alese in functie de nevoile fiecaruia.
Deoarece cred in puterea pietrelor semipretioase, am purtat un ametist multi ani si m-am simtit protejata. Medicina alternativă apeleaza la terapia cu ajutorul pietrelor semipreţioase. În cazul dezechilibrelor de sorginte fizică ori psihică, aceste pietre pot fi utilizate cu succes.Încă din cele mai vechi timpuri, pietrele  au fost folosite în scopuri magice, culorile şi proprietăţile lor fiind asociate zodiilor sau rezolvării anumitor probleme de sănătate. Se mai spune ca, pietrele preţioase pot alunga răul, iar puterea lor este sporită de rugăciuni. Pot în­lesni comunicarea cu divinitatea, atrage noro­cul şi prosperitatea, alunga durerea si protejeaza impotriva farmecelor.

Despre  bratarile Shamballa am aflat, ca reprezinta simbolul spiritelor iluminate, care au atins pacea si perfectiunea. O astfel de bijuterie atrage in mod natural energii pozitive asupra purtatorului, fiind asociata cu meditatia profunda. Fiecare bratara Bhalla este o bijuterie unicat.Inspirate de mataniile de rugaciuni ale calugarilor budisti, acest tip de bijuterii integreaza principiile holistice ale lumii ezoterice estice. Ele nu sunt doar niste bijuterii frumoase ci reprezinta o legatura cu lumea mistica. Despre aceste bratari, se spune ca atrag energii pozitive si ganduri frumoase asupra purtatorului, sunt genul de bijuterii care instiga curiozitatea si inspira conversatii. Si barbatii se pot lauda cu aceste accesorii. Bratarile barbatesti marca Bhalla sunt confectionate manual, din pietre semipretioase si sunt gandite si create special pentru barbatul puternic si hotarat care esti.  Le puteti alege in functie de efectele pe care le au pietrele semipretioase asupra psihicului tau, dar si dupa zodia care te intereseaza. Tot pe site-ul Bhalla.ro, am ochit niste bratari dama care imi plac la nebunie si ma gandesc sa le cumpar. Ce ziceti de acestea?



                                                  sau



Aceste doua modele alese de mine sunt bratari handmade, eu fiind o iubitoare a acestui stil, deoarece stiu ca se pune mult suflet si pasiune in realizarea lor. In plus, bratarile confectionate manual iti stimuleaza simturile si  atrag asupra ta nu doar privirile pline de admiratie ale prietenilor, ci si o serie intreaga de beneficii spirituale.

Poate nu stiati, dar multe dintre vedete poarta bijuteriile Shamballa. Cristina Siscanu Ionescu ne anunta ca atat ea cat si sotul ei, Madalin Ionescu au grija sa fie inconjurati de energiile pozitive permanent in timp ce Cristina Herea, de la pupitrul stirilor tv, declara cat e multumita de aceasta achizitie.
Si Oana Roman a ales bratara Shamballa, increzatoare in puterea pietrelor semipretioase. Ea a optat pentru bratara BHALLA ANGEL.
 .
In afara de bratari cu puteri miraculoase si vindecatoare mai puteti purta coliere si cercei handmade Shamballa. Intreaga colectie de bijuterii va asteapta acum, cu reduceri de 10 % la prima comanda. In plus, multe dintre modele au reduceri importante. De exemplu, acest set (colier si bratara) s-a redus de la 330 lei la 250 lei.


 


Atentie!

E atat de usor sa gasesti bijuteria potrivita Shamballa ! Doar selectezi pe site-ul Bhalla.ro, zodia,efectul dorit, culoarea si pietrele folosite si gata, poti comanda modelul compatibil cu personalitatea ta spirituala.

Asadar, dragi prieteni, nu pierdeti ocazia si vizitati macar acest site, pentru ca, aici veti gasi linistea sufleteasca, vindecarea, optimismul si veti fi mereu inconjurati de energii pozitive universale. 

Comentarii

  1. Foarte frumoase bijuteriile. Dintre cele doua postate de dumneavoastra eu as alege-o pe cea roz. Oricum, pe oricare o alegeti, sa o purtati sanatoasa, fericita si optimista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, Anca! Cred ca, important e rolul lor si mai putin aspectul.

      Ștergere
  2. Am intrat pe site-ul mentionat Bhalla.ro ,am selectat zodia mea...varsator si am ales categoria sanatate .Sunt placut surprinsa de numarul mare de modele ,culori si de preturile bune.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare