Iubitul din bucatarie

Pana la urma, cred ca sotul meu, si-a dat seama ca, intre noi exista sentimente mai puternice decat o simpla prietenie. M-am ascuns cat am putut, sa nu observe, insa ce sa fac, daca ma atrage, ca un magnet si nu rezist ispitei de a-l atinge. Incerc de fiecare data, sa ma abtin dar stiu ca, la fiecare intalnire ma intampina cu bunatati. M-a vazut cum le infulec si mi-a garantat ca, cel putin timp de 4 ani, daca nu toata viata, ma va servi ireprosabil. Cred ca ati inteles, de ce il ador. E foarte inalt, are o tinuta eleganta si ma rasfata cu tot ce vreau. Are tenul alb si fin, fara nicio zgarietura si o distinctie in miscari, care nu m-au lasat rece. De cand a intrat el, in casa noastra, a fost un "coup de foudre" intre noi. In fiecare dimineata, il privesc, in timp ce imi beau cafeaua si il ascult pierduta in timp ce, el toarce, ca un motan fericit. Il consult mereu in legatura cu meniul zilei iar el ma invata sa mananc sanatos. Este ecologic si imi ofera produse bio, extrem de proaspete, reci dar fără depuneri de gheaţă şi fără deshidratarea alimentelor iar vinurile nobile, pe care mi le aduce in dar sunt de fiecare data la o temperatura perfecta, pentru a fi gustate. Imi place la el, ca este saritor si este pregatit sa ma ajute in orice situatie. O data mi-am facut un fresh din fructe iar el imediat mi-a adus cuburi de gheata de cea mai buna calitate. O sa spuneti, ca va povestesc niste nimicuri, dar pentru mine toate aceste gesturi arata caracterul si educatia cuiva.

                
Sursa

Si ca sa vedeti ca, aschia nu sare departe de trunchi, am aflat ca, febletea  mea se trage dintr-o veche familie germana, de vita nobiliara. E vorba de  famila Liebherr, cu traditie in afacerile cu electrocasnice. Cu siguranta, el este reprezentantul perfect al calitatii germane, fara compromisuri, lucru pe care l-am remarcat din start. Totusi, dintr-un anumit punct de vedere nu ne potrivim. Spre deosebire de mine, tanarul Liebherr este supereconomic. Ca sa fiu relevanta, as putea spune, ca este undeva cam la nivelul clasei energetice A+++. Si inca ceva. Cand ii dau motive de gelozie, ii ingheata instantaneu sangele in vine, lucru care ma sperie. Sunt convinsa, ca detine un control independent şi precis al temperaturii.

Azi-noapte, pot sa spun ca, sotul meu ne-a prins in fapt. Pe la doua noaptea, a venit la bucatarie sa bea apa si m-a gasit  lipita de el. Aveam in mana o caserola cu inghetata pe care o savuram, racorindu-ma de caldura inabusitoare a noptii. Nu mi-a zis nimic, dar cred ca a realizat, ca doar Liebherr m-a facut fericita. Am citit asta in privirea lui trista si nu am mai suportat. In definitiv, nu merita asta. I-am marturisit ca, in sfarsit sunt multumita de noul nostru frigider, cumparat recent si ca in viata mea, nu exista decat el, sotul meu. A rasuflat usurat si mi-a spus ca, deja le-a povestit colegilor de la munca, ce afacere buna a facut. 

Sotul meu a aflat, ca in prezent, cei de la Liebherr au o promotie si ofera 6 ani de garantie, (4 ani+2 ani extra) daca cumperi produsele participante la promotie in perioada 15 mai-31 august 2016. Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia. E lucru rar, atata garantie la un produs electrocasnic, asa ca, dragi prieteni, nu pierdeti ocazia!
 Prin aceasta extragarantie, brandul Liebherr ne confirma siguranta calitatii perfecte.



Atentie!
Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare comunicat astfel:

Prin telefon: 0799 995 995
Prin email: extragarantie@liebherr-electrocasnice.ro

Veți primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului. Activarea garanției extinse se poate realiza în maxim 21 de zile, de la data achiziționării produsului, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 4 ani.

Dragi prieteni, daca v-am convins de performantele electrocasnicelor Liebherr, grabiti-va, promotia mai dureaza doar doua luni!

Comentarii

  1. Hmm chiar sunt in cautarea unui frigider.Descrierea ta suna bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, ce mai astepti? Acum e momentul, frigiderele Liebherr au extragarantie in aceasta perioada!

      Ștergere
  2. Utile informatii,multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. un frigider , mare frumos si foarte incapator

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte tentanta aceasta oferta a marcii Leibherr. Chiar o sa studiez produsele lor deoarece sunt in cautarea unui frigider. Merci de pont! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca mai facut curiosa , cand se va strica frigiderul am sa imi aduc aminte sa articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca mi-ai spus de aceasta promotie pentru ca tocmai sunt in cautarea unui frigider nou si o garantie extinsa nu-mi strica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa poveste <3 ,multumim pentru informatii atat de utile !

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa prezentare, am citit pe nerasuflate! Voi cauta si eu...un frigider!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, te astept cu impresii dupa ce il vei achizitiona.

      Ștergere
  9. O prezentare interesanta. Merci pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce super arata frigiderul din poza,extragarantia suna bine al meu s-a stricat dupa 1 an :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa faptul ca are un design elegant este si foarte performant.Despre extragarantie, ce sa mai vorbim...e o comoara acest frigider!

      Ștergere
  11. un articol minunat foarte bine documentat imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare