DDD ne salveaza de boala Lyme

  De cativa ani, de cand actorul Serban Ionescu, s-a stins din viata, dupa ce, se pare a fost infestat cu bola Lyme, lumea a intrat in panica. Motivul? Groaza de capuse si de cumplita boala pe care aceste vietuitoare parazite o pot provoca intr-un organism sanatos. Ce e mai grav, e ca uneori nici nu stim, ca suntem bolnavi, pentru ca in unele cazuri, borelioza nu da semne, in fazele incipiente iar cand este descoperita, din pacate e prea tarziu. Au aparut in farmacii, acele bratari anticapuse, care ne protejeaza atunci cand mergem in parcuri sau la gratar, insa ce facem atunci cand avem in casa un caine sau o pisica, care sunt in permanenta in apropierea noastra. Se stie ca, aceste animalute sunt gazda preferata pentru acesti temuti paraziti.

                         

Deseori, cei mici prefera contactul direct cu indragitele animale, de aceea ei sunt cei mai expusi capuselor care pot migra usor pe pielea lor. Pentru linistea noastra si siguranta copiilor avem acum o solutie la indemana. Sa scapam definitiv de capuse cu compania DDD, expertul numarul 1 in starpirea tuturor vietuitoarelor nedorite care apar in camara sau in patul nostru.

Este evident, ca dezinsectia si deratizarea nu sunt un moft, ci o necesitate, avand in vedere ca,  insectele si daunatorii raspandesc boli grave. Nu pot decat sa ma bucur, ca si in Romania exista firme profesioniste, care ne scapa, definitiv, de gandaci, purici, plosnite sau sobolani, care ne fac viata grea. La ele, ar trebui sa apeleze si societatile comerciale cu profil alimentar, unde mustele isi fac vara veacul, pe cornurile din vitrine sau pe carnatii din galantar, insa din pacate nu toti patronii, se gandesc si la sanatatea clientilor sai.

 

  Peste 100 de agenti patogeni sunt asociati cu musca domestica incluzand Salmonella,Staphylococcus, E Coli si Shigella. Acesti agenti patogeni pot provoca boli la om si animale, inclusiv febra tifoida, holera, dizenteria bacilara si hepatita.

  Acum, cand exista foarte multe firme de dezinsectie si deratizare, este greu sa gasesti intotdeauna niste profesionisti. Poate va intrebati, de ce DDD e "the best"? Va lamuresc imediat.

In primul rand, aceasta companie are experienta, dispune de aparatura de ultima generatie, are cele mai bune metode de instruire si este responsabila fata de mediu. In plus, specialistii DDD ofera tratamente personalizate si cele mai eficiente solutii pentru toate tipurile de paraziti si daunatori iar GARANTAT!!!, se ofera garantie contractuala, la toate lucrarile efectuate. Deocamdata firma isi ofera serviciile in Bucuresti, Timisoara, Craiova si spre bucuria mea si in Constanta.

Asadar, nu pot decat sa va fac o recomandare, dragi prieteni si vecini din orasul de la malul marii.

 Nu chema orice exterminator,apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita, a problemelor voastre la www.0219662.ro

                                                                                

As vrea, dragi cititori,  sa sa imi spuneti, daca voi ati avut probleme cu acesti daunatorii, extrem de neplacuti si daca da, cum ati rezolvat? Mi-ar placea, sa stiu, daca experienta mea si recomandarile mele, va vor ajuta pe viitor. :)

Comentarii

  1. Mult timp am trait cu frica de capuse,frica pe care o am in fiecare vara.Nu stiam ca a aparut o firma care se ocupa cu asa ceva,este bine de stiut.mereu apelam la leacuri babesti care uneori au functionat alteori nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da este mai sigur sa prevenim pericolele decat sa ne cautam de boli crunte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare