Toshiba Satellite Click Mini sau noul trend in gadgeturi

Abia am aterizat din concediu dar nu am putut rezista ispitei...Pe ultima suta de metri, trebuie sa va spun si eu, de ce imi doresc chiar laptopul pus la bataie, de cei de la Toshiba Romania. Am pus ochii pe el, de cand l-am vazut la prietena mea. E o bijuterie iar ea de cand il are, m-a innebunit, povestindu-mi cate calitati are acest micut si dragalas gadget. La inceput credeam ca exagereaza, ca sa imi arate mie ce laptop "tare" are ea, dar cand l-am vazut m-am indragostit iremediabil.

  In primul rand, este foarte, foarte usor, avand o greutate de aproximativ 989 grame avand libertatea si flexibilitatea de a utiliza acest device aproape oriunde. Nu trebuie sa va speriati de dimensiunile reduse. Asta nu inseamna, ca TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102 face compromisuri de la calitate. Din contra chiar. Dispozitivul este echipat cu o tastatura si touch-pad de dimensiuni normale, astfel ca vei avea la indemana intreaga functionalitate pe care o ofera un PC. In plus, te poti bucura de continutul media preferat, datorita difuzoarelor stereo cu Dolby® Digital Plus - ce ofera o experienta de sunet surround, oriunde te-ai afla.

 Laptop complet functional sau tableta usor de folosit, Satellite Click Mini poate fi transformat rapid in unul din aceste moduri. In familia mea, aceasta oportunitate vine la fix. Mereu ma lupt cu fiul meu, cand plecam in vacanta, ce gadget sa luam cu noi. Eu imi doresc intotdeauna laptopul, in timp ce el vrea tableta. Dar cine sa le care pe ambele? Asa ca, de cele mai multe ori , renunt eu, in favoarea lui. Cu Toshiba Satellite Mini, impacam si capra si varza. Cand el e in piscina, eu stau pe laptop iar seara, batalia din Angry Birds poate incepe.

Chiar daca are un ecran micut de 8,9 inch, Satellite Click Mini dispune de un ecran IPS Full HD ce va face ca tot continutul sa fie mai clar, ideal pentru vizionarea de filme sau cand privesti fotografiile preferate, datorita unui ecran luminos 16:10 cu rezolutie 1920 x 1200 si a unui unghi de vizualizare impresionant de pana la 176°, ce iti permite sa vezi continutul afisat pe ecran fara distorsiuni.

 De ce il mai iubesc eu pe mini Toshiba? Pentru ca nu ma lasa la drum, in masina sau in avion. Plictiseala e alungata rapid, atunci cand pot naviga pe laptop pana ajung la destinatie.
Cu o durata de viata a bateriei de pana la 13 ore in modul laptop (redare video HD si setari cu luminozitate redusa), Sattelite Click Mini tine pasul cu viata ta sociala intensa, pe care toti o avem in ultimul timp pe retelele de socializare. Insa de cate ori, nu ne-am enervat, cand paginile de net se incarcau greu, din  cauza vitezei procesorului.  Nici aici Satellite Click Mini, nu ne dezamageste. Procesorul Intel® Atom™ cu DDR3L 2GB RAM si memorie 32 GB eMMC iti asigura o pornire rapida si multitasking confortabil.

  Gata, cred ca v-am spus aproape totul despre Satellite Click Mini si mai sper sa fiti de acord cu mine. Eu l-am incercat, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza. Daca v-am atras curiozitatea si vreti sa achizitionati aceasta mica minune, intrati  aici , www.30anideinovatii.ro/   si veti gasi o surpriza. 

 

 In pus, incredibilul KIRABOOK, ultrabookul perfect ce imbina luxul cu performanta poate fi al vostru!  Gasiti aici detalii despre caracteristicile sale.

 

 

 Asadar, puteti castiga unul din cele 29 de premii constand in laptopuri Toshiba sau chiar premiul cel mare un KIRABOOK, daca  in perioada 25 mai-23 august, cumparati orice laptop Toshiba.

 Deci cu putin noroc, puteti avea doua laptopuri in loc de unul. Eu va doresc mult succes!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare