contact: gratielat@yahoo.com

joi, 13 august 2015

Cu Lenjerii Outlet, vezi Parisul!

Oare exista cineva , care sa nu isi doreasca sa vada Parisul? De mica tot aud cat de minunat e sa privesti orasul din Tour Eiffel, sa savurezi parfumul unei plimbari pe cel mai frumos bulevard din lume,Champs Elysees sau sa vizitezi cea mai faimoasa catedrala din lume, Notre Dame. Insa pentru multi dintre noi, sansa de a ajunge la Paris, e foarte mica, avand in vedere costurile unui sejur in capitala modei. Cu putin noroc insa, acest vis, poate fi indeplinit. Acum este momentul. Continuand traditia, cei de la Lenjerii Outlet, au demarat si in acest an, campania  Summer Black Week, ocazie cu care pun la bataie o noua excursie. Daca anul trecut sejurul a fost oferit in Grecia, acum destinatia este Franta. Castigatorul se va bucura de o excursie de trei nopti la Paris, cazarea si transportul fiind incluse.


 Tot ce trebuie sa faceti este o comanda in perioada 13.08 - 20.08.2015 din promotia 1+1 Gratis. Avantajul este dublu, avand in vedere ca, in Summer Black Week, toate modele de lenjerie le gasiti la cele mai mici preturi. Pot sa va spun sincer, e lucru testat de mine,  lenjeria  e super.  Daca nu stiati, acest magazin online este primul outlet de lenjerii de pat din Romania cu cele mai mici preturi  si cele mai bune produse, insotite de calitate garantata. E un brand serios, care isi respecta clientii. Modelele de lenjerii pe care le gasiti aici sunt foarte variate,3D, 5D din bumbac 100%, din colectia Alegria sau Pucioasa cu desene si culori extrem de frumoase, care redau un crampei de natura, direct in dormitorul tau.

Asadar, cei care pana acum nu ati auzit de lenjeriile outlet, nu mai stati pe ganduri! Summer Black Week a inceput iar preturile s-au topit. In plus, intri automat in cursa pentru o excursie la Paris!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu