Vise frumoase, numai cu lenjeria Outlet

Nu intelegeam de ce, de cateva zile, sotul meu a inceput sa aduca vorba despre lenjeria noastra de pat. Ba ca  s-a uzat prea mult, ba ca nu mai e la moda, ba ca nu e de bumbac....in fine, pana la urma a recunoscut, ca a dat peste Lenjerii de pat outlet si ca nu ar fi rau, daca am schimba si noi lenjeria din patul conjugal, cu una 3D. Mai ales ca, in aceasta perioada este promotie iar la una cumparata primesti una gratis.  Curioasa cum sunt, am vrut si eu sa ma conving de informatiile primite si m-a impresionat feeria de culori, din numeroasele modele din categoria Lenjerii de pat. Am stat mult sa ma hotarasc, ce sa aleg. Sa dorm intr-o gradina plina cu flori parfumate, in noaptea polara, alaturi de ursii albi sau intr-un ocean albastru in mijlocul delfinilor. Cel mai mult mi-au placut, Lenjerii de pat Pucioasa

 

                                OFERTA  1+1 GRATIS

 Inspirate din universul naturii si realizate intr-o multitudine de culori si modele, lenjeriile Outlet iti confera senzatia ca ai  ajuns intr-o lume de basm. Vei adormi placut, la atingerea unui asternut fin la atingere, in timp ce retina  ta, va retine imaginea unui decor mirific. In asemenea lenjerie de pat, visele tale vor fi cu siguranta foarte frumoase.

Asadar, va fac o recomandare! 

Alege o lenjerie de pat 3D din bumbac 100%, pentru dormitorul tau si bucura-te de designul unic si deosebit al acestora. Culoriile vii, naturale, vor aduce un plus de confort dormitorului tau. Imprimeurile sunt de o calitate 5D, foarte rezistente la spalare pastrandu-si profunzimea culorii. Dimensiunile acestor lenjerii se adreseaza paturilor mari si foarte mari, paturi de mijloc sau paturi matrimoniale.  

In plus, livrarea este gratuita la o comanda de peste 250 lei, in timp ce in Bucuresti , veti primi articolele comandate de la Outlet doar pentru 10 lei. Pentru livrarea in tara, transportul va creste cu 10 lei.

Nu uitati, acum lenjeriile de pat Outlet sunt GARANTAT la cele mai bune preturi! Daca gasiti in alta parte o oferta mai buna, firma va ofera o lenjerie CADOU.


Comentarii

  1. Cerere de oferta - Advertoriale

    Buna ziua,

    Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale (scrise de dvs. sau de catre echiapa noastra) pe site-ul dvs. gratielat . blogspot . ro pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
    Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

    Va multumesc,
    Munteanu Marius
    morris_mariusica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare