Parchetul ca un partener



Ce bine ar fi , daca atunci cand ne amenajam casa, am gandi de doua ori, cand alegem mobilierul, gresia sau parchetul.  Asa cum ne alegem partenerul de viata, asa ar trebui decis si parchetul. Graba si tendinta de a rezolva orice problema, cu bani putini si cat mai repede are repercursiuni mai tarziu. Bineinteles, pe banii si pe timpul nostru.Vine o zi, cand sotul nu mai corespunde, vezi cum burta trece peste curea, ca sacoul cel nou nu-l mai cuprinde si incepi sa te gandesti daca nu e cazul sa-l schimbi. Asa se intampla si cu parchetul care dupa cativa ani, s-a umflat, si-a pierdut stralucirea iar intr-un colt, deja esti pe nisipuri miscatoare. De abia atunci, incepi sa realizezi, ca nu degeaba se spune, "Cat dai, atat ai!".

 Daca si montajul e facut de un neprofesionist, mai mult ca sigur, ca nu poti avea parchet pe viata. Si cand te gandesti ca, acum exista metode de montaj parchet, atat de simple si de performante, parca iti pare rau ca nu ai apelat la specialisti. Cand am vizionat acest filmulet, m-am minunat cat usor si rapid poti sa ai in casa ta, parchet de calitate. Trebuie sa fii convins, ca montajul corect si finisajul de exceptie pun in valoare parchetul tau. Alternativa care dureaza peste generatii, se numeste, Parchetpeviata.ro

Acum, stiu unde sa caut un parchet de calitate, unde gasesc un sistem complet, de la montaj pana la intretinere dar si produse profesionale gandite special pentru parchet. Fata de alte firme de acelasi gen, https://www.parchetpeviata.ro/ ofera 10 ANI DE GARANTIE la cele peste 200 de modele de produse  In plus, se asigura 5 ani garantie pe montaj si transport gratuit.

Acum cateva zile, mama imi spunea, ca vrea sa scoata parchetul vechi, pentru ca s-a innegrit si scartaie si nu mai are putere sa il frece mereu cu ceara sau sa il rascheteze. Ma bucur ca, pot sa o ajut si sa-i recomand echipa de la Parchetpeviata, pentru ca, va fi cu siguranta multumita, de calitatea produselor cat si de oamenii de aici. I-as propune acest model  stratificat, pentru ca mie imi place, iar pretul nu e exagerat. In plus, va primi o facilitate, in privinta intretinerii. Timp de 5 ani gratuit, se ofera, o data pe an, serviciul de curatare si revitalizare a parchetului achizitionat.

 Daca cumva sunteti atrasi de frumusetea si naturaletea parchetului din lemn masiv finisat sau nefinisat, il puteti comanda tot de la Parchetpeviata. Parchetul din lemn natural se potriveste perfect in casa ta si poate fi adaptat la orice tip de design interior, clasic, modern sau rustic.

Daca v-am convins de diversitatea acestor modele dar mai ales de durabilitatea acestui tip de parchet si de seriozitatea echipei de specialisti, care este in spatele acestui brand , va rog, sa imi spuneti. Nu uitati nici de produsele eficiente, pe care le puteti comanda de aici si care transforma curatenia intr-o placere.

  Dragi cititori, pe voi ce produse va tenteaza?


Comentarii

  1. Avantajele parchetului din lemn, este natural si durabil, aduce un plus de valoare estetica, prezinta multe avantaje functionale, asigura un bun confort termic, rezistenta indelungata in timp, se poate rascheta, se poate lacuit .

    RăspundețiȘtergere
  2. Intitdeauna am preferat parchetul de calitate, cunosc persoane care nu au avut posibilitati sa-si ia un parchet bun iar acum cheltuie o avere sa-l intretina si sa-l "intinereasca".

    RăspundețiȘtergere
  3. Un parchet de calitate, durabil este o investitie profitabila si necesara pentru fiecare dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim pentru informatie,acum cativa ani am cumparat si noi parchet,din pacate am cautat ceva mai ieftin si acum regret,a inceput sa se umfle in unele locuri,mai bine dadeam niste bani in plus si acum nu mai aveam probleme,data viitoare cu siguranta voi fi mai atenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am patit si eu Elke, insa niciodata nu e prea tarziu sa primesti sfaturi.

      Ștergere
  5. Karelia produce parchet stratificat finlandez din lemn de inalta calitate, lemn care se regaseste in proiecte importante de amenajare precum Hotelurile de lux din Moscova, Opera din Helsinki, Biblioteca Nationala a Romaniei, dar si in numeroase locuinte particulare din intreaga Europa

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru informnatii chiar imi sunt necesare, luna viitoare vreau sa-mi redecorez casa si am nevoie de parchet masiv foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. un parchet de calitate nateral si durabil

    RăspundețiȘtergere
  8. De retinut unde sa caut un parchet de calitate, unde gasesc un sistem complet, de la montaj pana la intretinere dar si produse profesionale gandite special pentru parchet.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand o sa-mi pun parchet o sa-mi pun si pe viata si pe podea ...

    RăspundețiȘtergere
  10. CE POATE INTR-O CASA FI MAI ELEGANT / DECAT UN PARCHET FRUMOS BINE ASOTAT!

    RăspundețiȘtergere
  11. parchetul este bun .practic . frumos si usor de intretinut

    RăspundețiȘtergere
  12. Super ideile despre parchet.O sa iau aminte.

    RăspundețiȘtergere
  13. datorita acestui articol,cum va veni si vremea renovarilor si amenajarilor imi voi comanda un parchet alb ...pentru ca imi place tare mult cum e si se va potrivi si cu mobilierul

    RăspundețiȘtergere
  14. un parchet de calitate este durabil si usor de intretinut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare