Adio, gandaci si sobolani!

De mica, am avut fobie de gandaci si paianjeni. Daca baiatul meu, de 10 ani, este fascinat de miriapode si le studiaza panzele de pe fiecare tufa, pe care o intalnim  in drumul catre scoala, mie imi provoaca intotdeauna repulsie. Mi s-a intamplat, recunosc, sa mai gasesc cate o arahnida, pe sub mobile sau sub pat, cand fac curatenie generala si sunt efectiv ingrozita.Cu greu, imi adun curajul si decid exterminarea insectei cu multe picioare, cu papucul din dotare. Sunt convinsa, ca oricine a avut sau are probleme cu insectele daunatoare care le-au invadat apartamentul sau chiar cu rozatoarele din podurile sau hambarele caselor. Imi amintesc ca, pe vremuri, pentru a scapa de soareci, bunica mea, tinea pe langa casa, cateva pisici. Acum vremurile s-au schimbat. Exista firme, care se ocupa de acest lucru.

 Oricata curatenie am face la domiciliu, exista situatii care nu depind de noi, in care ne confruntam cu acesti daunatori. Imi amintesc, cand o prietena imi povestea ca, nu mai reuseste sa scape de gandaci de bucatarie. Incercase toate solutiile din comert, unele foarte scumpe, insa acestia refuzau sa dispara. Devenise un cosmar, viata acestei familii, cand dimineata, gasea in pat, cate un gandac.

      Si alte familii, sufereau de prezenta acestor insecte. Motivul era subsolul blocului, invadat de gandaci si sobolani, in care nu se facuse dezinsectie si deratizare niciodata. Prin boxele locatarilor se plimbau nestingheriti sobolanii, daunatori, extrem de periculosi, pentru sanatatea oamenilor. Situatia s-a rezolvat, cand s-a decis chemarea companiei DDD, iar acum lumea e fericita.

Nu pot decat sa ma bucur, ca exista firme profesioniste, care ne scapa, definitiv, de vietuitoarele neplacute, care ne fac viata grea. La ele, ar trebui sa apeleze si societatile comerciale cu profil alimentar, unde mustele isi fac vara veacul, pe cornurile din vitrine sau pe carnatii din galantar, insa din pacate nu toti patronii, se gandesc si la sanatatea clientilor sai.

  Peste 100 de agenti patogeni sunt asociati cu musca domestica incluzand Salmonella,Staphylococcus, E Coli si Shigella. Acesti agenti patogeni pot provoca boli la om si animale, inclusiv febra tifoida, holera, dizenteria bacilara si hepatita.

  Acum, cand exista foarte multe firme de dezinsectie si deratizare, este greu sa gasesti intotdeauna niste profesionisti. Poate va intrebati, de ce DDD e "the best"? Va lamuresc imediat.

In primul rand, aceasta companie are experienta, dispune de aparatura de ultima generatie, are cele mai bune metode de instruire si este responsabila fata de mediu. In plus, specialistii DDD ofera tratamente personalizate si cele mai eficiente solutii pentru toate tipurile de paraziti si daunatori iar GARANTAT!!!, se ofera garantie contractuala, la toate lucrarile efectuate.

 In concluzie, nu pot decat sa va fac o recomandare:

 

 Nu chema orice exterminator,apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita, a problemelor voastre la  021.9662

                                                                              

As vrea, dragi cititori,  sa sa imi spuneti, daca voi ati avut probleme cu acesti daunatorii, extrem de neplacuti si daca da, cum ati rezolvat? Mi-ar placea, sa stiu, daca experienta mea si recomandarile mele, va vor ajuta pe viitor. :)

Comentarii

  1. AM FACUT O DEZINSECTIE / ORICINE SA VINA IN INSPECTIE ,/ ADIO GANDACI ,SOARECI SI ALTE RAZATOARE / ASTA DA MOTIV DE SARBATOARE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca, ai reusit sa faci dezinsectie si deratizare. De acum, riscul bolilor transmise de gandaci de bucatarie, paianjeni, muste, soareci si alti daunatori nu mai exista...asta da motiv de sarbatoare!

      Ștergere
    2. Ce bine ca nu am gândaci in bucatarie. Eu am noroc, vecinii mei fac curat. Daca as vedea ceva as apela la o firma de dezinsecție.

      Ștergere
    3. Cu niste vecini curati, nu ar trebui sa ai motive de ingrijorare. Gandacii de bucatarie nu vin la curatenie iar daca cumva ii aduci din greseala in geamantan, din excursie, dezinsectia cu profesionistii de la DDD e arma letala.

      Ștergere
  2. gandacii de bucatarie sunt cei mai scarbosi. isi baga nasul peste tot. multumim de aceasta informatie ca vom gasii remediul gandacilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este Elena, nu suport nici eu, gandacii de bucatarie dar acum avem o arma puternica impotriva lor, DDD este numele ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesanta informatia ta privind deratizarea. Acum cativa ani am avut problema cu gandacii de bucatarie, singurul remediul care il aveam atunci erau spray-urile pt gandaci. nu prea isi faceau treaba si deja sunt alergica la mirosul spray-ului. Data viitoare voi chema un expert DDD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca, sprayurile si solutiile din comert nu au eficacitate pe termen lung. Scapi cateva zile dar apar altii. Probabil ca, aceste produse nu distrug si ouale gandacilor de bucatarie. Cel mai sigur e sa apelezi la dezinsectie.

      Ștergere
  5. Exista si un dispozitiv multifunctional pentru alungarea daunatorilor si improspatarea aerului casei.

    Pest Repel 5in1 - un dispozitiv electronic, destinat alungarii daunatorilor casei, precum soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, furnici, sau alte rozatoare/insecte taratoare, cunoscute. Aparatul alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor sau al undelor electromagnetice.

    Dispozitivul Pestmaster Pest Repel 5in1 poate fi folosit in orice mediu: acasa, la birou, in magazine comerciale, spatii publice, hale industriale, biblioteci, scoli si gradinite, abatoare etc. Practic, in orice imobil, unde, apar probleme cu daunatorii, amintiti anterior.

    Fiind silentios si ne folosind chimicale, dispozitivul poate fi folosit fara grija de a deranja vecinii, fara a va afecta animalele mari de companie si fara a altera mancarea.
    Adio, gandaci si sobolani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu de acest dispozitiv electronic, dar nu prea imi inspira incredere pe termen lung. Acest aparat doar alunga insecte nu le extermina. Ce te faci cand stai la bloc iar subsolul acestuia este invadat de gandaci de bucatarie. Rezolvi problema temporar, in apartamentul tau, pentru ca, acestia vor napadi din nou sin subsol. Consider ca mai eficace, ramane exterminarea, prin dezinsectie.

      Ștergere
  6. Mai intai, este indicat sa identificati ce atrage gandacii: firimituri, pete de grasime, chiuvete murdare ar trebui sa fie curatate cat mai curand posibil, podelele trebuie maturate cu regularitate, iar toate produsele alimentare este bine sa fie impachetate, in cutii inchise ermetic. Astfel, prima masura pe care oricine o poate lua impotriva gandacilor de bucatarie este sa asigure curatenia perfecta a bucatariei si a intregii case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, curatenia si grija de a nu lasa alimente descoperite este primul pas pentru a preveni aparitia gandacilor de bucatarie in casa dar ce te faci, cand acestia intra pe sub usa, de la vecini sau vin pe tevi?

      Ștergere
  7. Mama mea a avut aceasta problema cu gandacii de bucatarie..a incercat diverse sprayu-ri dar nu au avut efectul dorit.. pana la urma a facut dezinsectie si asa a scapat de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, mai intai, toti incercam sa rezolvam singuri exterminarea gandacilor de bucatarie, insa de cele mai multe ori, problema ne depaseste. Abia atunci apelam la profesionistii in dezinsectie.

      Ștergere
  8. Dupa ce ne-am mutat in apartament am avut ceva vreme cosmarul gandacilor ,apoi am izolat tot si am schimbat prin casa ,cei din bloc au facur dezinsectie la subsol si am scapat .Profesionisti stiu cel mai bine ce trebuie sa faca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand te muti intr-un apartament, in care a mai locuit altcineva, inaintea ta, cred ca se impune automat o dezinsectie. Nu poti sa stii, niciodata daca familia, dinaintea ta, a trait in conditii decente sau cu gandaci de bucatarie pe masa.

      Ștergere
  9. Am oroare de gandacii de bucatarie, cu siguranta nu as sta intr-o casa unde ar fi asa ceva, iar daca mi s-ar intampla asa ceva as face dezinsectie urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am intalnit pe nimeni sa simpatizeze acesti gandaci de bucatarie, insa dezinsectia e necesara, pentru ca, ei sunt purtatori de bacterii si daca mai ai si copil mic, riscul pentru sanatate chiar devine major.

      Ștergere
  10. Exterminarea gandacilor de apartament poate fi o operatiune ale carei rezultate te poate descuraja rapid, mai ales daca gradul de infestare este unul ridicat. Pe piata exista o multitudine de produse destinate combaterii gandacilor, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui si din aceasta cauza am realizat acest ghid pentru cei care doresc sa-si faca singuri o lucrare de dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca daca incerci sa scapi de unul singur de gandacii de bucatarie, cheltui mai mult decat, daca chemi o firma de dezinsectie, gen DDD. In plus, cu solutiile din comert nu ai nicio garantie ca rezolvi.

      Ștergere
  11. Cand vad ca am gandacii,nu mai stau pe ganduri si fac urgent o dezinsectie.Mi se face si rau cand ii vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine faci, Alina! Cu cat scapi mai repede de gandacii de bucatarie , cu atat esti mai linistita ca, nu mai ai probleme in casa.

      Ștergere
  12. din fericire nu am avut gandaci de bucatarie ... dar e bine de stiut daca cumva o sa am, sa stiu unde pot apela pentru o dezinsectie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am aflat de compania DDD tot de la o persoana, care facuse dezinsectie profesionala cu ei si era foarte multumita de rezultate.Si asta dupa cateva luni de la interventie.

      Ștergere
  13. Avramescu Evelina Mihaela
    Urasc gandacii de bucatarie pentru ca sunt purtatori de boli. Daca as intalni macar unul in casa, as apela urgent la dezinsectie cu o firma profesionista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, gandacii de bucatarie sunt purtatori de microbi care pot conduce la diferite boli grave, inclusiv salmonella, dizenterie, febra tifoida şi gastroenterita. Riscul este ridicat in special in casele cu copii, batrani sau bolnavi. De asemenea, excrementele provoca eczeme si astm. Dezinsectia e obligatorie!

      Ștergere
  14. Eu chiar nu suport gandacii de bucatarie, am avut niste experiente neplacute in camin cand eram studenta cu gandacii asa ca am oroare.Gasesc ca o dezinsectie trebuie facuta la primul semn ca avem astfel de probleme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema cu gandacii de bucatarie e ca pot infesta foarte rapid casa si produsele alimentare, provocand in acelasi timp un miros neplacut. Acestia se reproduc repede si sunt foarte rezistenti.

      Ștergere
  15. aceste mici vietuitoare, gandacii de bcatarie, pe cat sunt de mici pe atat sunt de infioratori cand ii vezi ca misuna prin incaperi. Dezinsectie ne salveaza intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Senzatia este groaznica cand gandacii de bucatarie circula prin casa si ii gasesti pe masa.Ce te faci atunci cand, ai musafiri si aceste vietuitoare traverseaza sub ochii tuturor incaperea? Ca sa intri in pamant de rusine, cheama de la primele semne echipa de dezinsectie.

      Ștergere
  16. cand vad gandaci ,soareci si alte mununi fac o dezinsectie,si scap de ei pt mine cel mai important lucru este curatenia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curatenia e sfanta.Orice rest de mancare lasat pe masa, noaptea sau in chiuveta atrag gandacii de bucatarie. Pentru ca stiu ca acolo vor gasi mereu hrana, ei nu vor renunta usor la acel loc, decat prin dezinsectie.

      Ștergere
  17. Eu una nu dorm noaptea daca vad in bucatarie gandaci...ii urasc,sunt scarbosi,si sunt convinsa ca desinsectia e solutia cea mai buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar gandacii de bucatarie sunt scarbosi iar ca sa diminuam riscul aparitiei lor este indicat sa depistam firimiturile, petele de grasime iar chiuvetele murdare ar trebui sa fie curatate mereu. Totodata podelele ar trebui maturate cu regularitate, iar toate produsele alimentare este bine sa fie impachetate, in cutii inchise ermetic. Dezinsectia e indicata anual.

      Ștergere
  18. Si noi la munca aveam multi gandaci de bucatarie,nu stiu de unde tot pareau.Si cumparasem de multe ori spray de gandaci din comert,dar tot reapareau.Pana la urma am lasat costurile la o parte,si am chemat o echipa specializata si au facut dezinsectie generala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti, si, cu toate ca insecticide disponibile in comert pot rezolva problema pe termen scurt, un tratament de combatere a daunatorilor calificat este adesea necesar pentru a scapa de gandaci pe termen lung. Este greu, sa scapam fara o dezinsectie totala.

      Ștergere
  19. Cu aceasta problema m-am confruntat si eu,,,am cumparat tot felul de produse din comert degeaba,Am fost nevoita sa apelez la o firma de dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca, de cele mai multe ori singuri nu reusim in lupta cu gandacii de bucatarie. Tehnicienii de la firmele de dezinsectie lucreaza cu o serie de insecticide puternice, dar aplicate astfel incat sa minimizeze riscurile pe care toxicitatea acestora le poate ridica.

      Ștergere
  20. e greu sa scapi atunci cand esti invadat de sobolani sau de gandaci, asa ca pana la urma solutia cea mai buna si mai utila este o firma de desinsectie care stie ce face si este specializata in astfel de probleme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Octavia, mai ales ca, serviciul de dezinsectie al unor profesionisti ca cei de la DDD este rapid, eficient si ofera cel mai inalt nivel de securitate pentru familia si animalele dumneavoastra de companie.

      Ștergere
  21. o probleme care ia amploare in ultima vreme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandacii de bucatarie apar din ce in ce mai des, din cauza subsolurilor de blocuri, neglijate dar problema e rezolvabila, atunci cand sunt chemate echipele de dezinsectie.

      Ștergere
  22. O firma specializata si o dezinsectie este cea mai buna solutie de a scapa de daunatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu compania DDD, orice daunator isi are nasul! In cazul dezinsectiei, o gama larga de insecte daunatoare (muste, viespi, gandaci de bucatarie, furnici, gandaci, tantari, capuse, purici, plosnite, paduchi) sunt exterminate, cu solutii profesionale.

      Ștergere
  23. Din fericire nu am avut probleme cu gandacii de bucatarie,este bine ca exista firma specializata care se ocupa de dezinsectie si scapi de probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o fericita ca nu ai avut probleme cu gandacii de bucatarie. Sunt oribili dar e bine, ca si in cazul acestor insecte rezistente exista tratamente profesionale de dezinsectie.

      Ștergere
  24. INTERESANT ARTICOL NU AM PROBLEME CU GINDACI CARE ESTE BINE DE STIUT CA EXISTA O FIRMA ASA EXPERTA IN DEZINSECTIE MAJORITATEA FAC DERATIZARI DE MINTUIALA IAU BANII LA OAMENII DEGEABA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Printre firmele care lucreaza cu amatori, mai exista din fericire si profesionisti, gen compania DDD, care detin know-how-ul necesar luptei impotriva gandacilor de bucatariei si a tuturor daunatorilor, au aparatura necesara prestarii acestor servicii si oameni specializati, cu experienta in domeniul dezinsectiei.

      Ștergere
  25. Pe mine nu ma sperie gandacii de bucatarie pentru ca nu m-am confruntat cu aceasta problema.Dar probabil o firma specializata in dezinsectie e solutia cea mai la indemana.Parerea mea este ca toate aceste mici vietati fac parte dintr-un lant trofic,disparitia lor ar duce la un dezechilibru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa disparatia gandacior de bucatarie sa duca la un dezechilibru, insa atunci cand inmultirea lor este exagerata si ne invadeaza casa, este necesar sa luam masuri. Solutia rapida si eficienta este dezinsectia.

      Ștergere
  26. Si noi aveam probleme cu gandacii de bucatarie,ii vedeam seara cand aprindeam lumina in bucatarie..dupa ce am incercat diverse sprayuri din comert contra gandacilor fara rezultat,cineva ne-a sugerat sa cumparam solutie pentru stropit cartofii-o fiola la 2 litri de apa,cu care am stropit si am scapat definitiv de gandaci..in firmele de deratizare nu avem incredere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca ai reusit in sfarsit sa scapi de gandacii de bucatarie dar parerea mea, e ca ti-ai asumat o doza de risc. Din cate stiu acea solutie e foarte toxica si e periculos daca in casa sunt copii mici sau animale de companie. Cred ca ai fi fost in siguranta daca apelai la expertii in dezinsectie.

      Ștergere
  27. Am făcut de curând o dezinsecție și așa am reușit sa scap de gândacii de bucătărie care mi au făcut viața un chin de a lungul timpului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum depinde cu cine ai facut dezinsectia.Daca ai apelat la experti, ai scapat definitiv de gandacii de bucatarie, altminteri, nu cred.

      Ștergere
  28. Pe mine ma sperie gandacii. Au fost acum cativa ani probleme. Noi locatarii am apelat la o firma de dezinsectie si asa s-a terminat teroarea micilor "inamici".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am oroare de gandacii de bucatarie si nu as putea sa stau intr-o casa in care acestia misuna peste tot. Cred ca, daca as avea probleme as pleca si m-as intoarce dupa ce e gata dezinsectia.

      Ștergere
  29. am avut si noi probleme cu gandacii de bucatarie...am apelat la toate metodele..spray uri si alte solutii fara nici un efect.intr un final mama mi a zis ca e cazul sa apelam la dezinsectie ca fiind ultima solutie,intr un final am scapat de gandaci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat apelezi mai tarziu la firmele de dezinsectie, cu atat problema gandacilor de bucatarie se va agrava. Cred ca, acum ai inteles ca singuri nu reusim in fata acestor inamici rezistenti.

      Ștergere
  30. Haba Daniela - Eu nici nu vreau sa aud de gandacii de bucatarie . Stau la casa si nu am astfel de probleme ! Sper nici sa nu am ! Cu siguranta as face dezinsectie ori de cate ori ar fi nevoie ,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu o sa ai Daniela, daca iei toate masurile de siguranta impotriva gandacilor de bucatarie. Mentinerea curateniei si dezinsectia periodica previn aparitia lor.

      Ștergere
  31. nu am avut probleme cu gandacii dar este bine de stiut ca daca ai trebuie sa faci dezinsectie pentru a scapa de gandaci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o norocoasa, ca nu ai fost vizitata de gandacii de bucatarie...totusi e bine sa stii cum sa actionezi imediat ce acestia apar. Mai exact, cat de important e, sa apelezi la profesionisti pentru dezinsectie.

      Ștergere
  32. eu stau la casa doar soareci am avut si cu pernute de otrava am scapat de ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La casa nu prea trag gandacii de bucatarie.Am observat, ca prefera apartamentele si blocurile in general. Au conditii mai bune de inmultire aici iar dezinsectia se face, cand decide administratorul blocului.

      Ștergere
  33. Cu ani in urma cand am stat la bloc, am avut si noi gândaci de bucatarie :( mi-a duc aminte cat de greu am scăpat de ei...acum la casă, nu avem probleme :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La bloc, daca ai noroc de niste vecini la care misuna gandacii de bucatarie, sigur te pricopsesti si tu. Daca asociatia de proprietari nu face dezinsectie, nu scapi ever.La casa, tu esti singurul raspunzator de aparitia lor in schimb aici apare riscul rozatoarelor.

      Ștergere
  34. eu zic ca dezinsectie se face in fiecare an,asa am scapa mai usor de gandaci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar fi ideal dar nu toti avem banii sau timpul necesar pentru dezinsectie.Desi nimeni nu sufera gandacii de bucatarie, putini se gandesc la metode preventive.

      Ștergere
  35. fac anual dezinsectie si nuam probleme cu gandacii de bucatarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Catalina! Mai rar persoane, care sa faca preventiv dezinsectie. Toti intram in panica si ne gandim la aceasta solutie abia cand gandacii de bucatarie ne fac viata un calvar.

      Ștergere
  36. Mi-ai amintit de anii de facultate... Stateam la un camin studentesc si imediat ce venea primavara incepea invazia. Dezinsectia se facea rar, cred ca o singura data pe an, asadar erau peste tot, au fost cosmarul meu pe vremea aceea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am stat, pe timpul facultatii in camin, si imi amintesc cum misunau in oficii, acolo unde ne preparam masa, atunci cand nu aveam cartele de masa.Ii plesneam cu papucul si ne vedem de masa, de unde dezinsectie!

      Ștergere
  37. Oooo.daa...cred ca multi ne-am confruntat cu aceasta problema neplacuta a gandacilor de bucatarie. Eu am folosit produse de dezinsectie dn magazin dar daca voi avea probleme mai grave voi apela la o firma specializata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, foarte neplacuta, Gabriela! Sa stii, daca ai vreodata nevoie de dezinsectie, ca firmele profesionale folosesc dupa caz si solutie ecologice, fara niciun risc pentru oameni si animale de companie, impotriva gandacilor de bucatarie.

      Ștergere
  38. Chiar ma intereaseaza si pe mine o dezisenctie pentru gandacii de bucatarie in aceasta primavara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci e momentul sa te adresezi , echipei DDD, pentru o dezinsectie totala si sigura. Adio , gandaci de bucatarie!

      Ștergere
  39. Ar trebui o deratizare si o dezinsectie si prin blocuri. Iarna un soricel, primavara un gandacel. Daca administratia nu face treaba,facem colonie de gandaci de bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ar trebui, insa cui ii pasa de sanatatea noastra? Daca nu ii sesizam noi pe administratori, cand suntem invadati de gandacii de bucatarie acestia nu ar avea niciun gand de dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
  41. Combaterea gandacilor de bucatarie prin dezinsectie este o operatiune necesara in apartamente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinsectia este mai mult decat necesara, deoarece gandacii de bucatarie sunt purtatori de microbi ai unor boli periculoase.

      Ștergere
  42. Foarte eficienta dezinsectia in cazul infestarilor cu gandaci de bucatarie in apartament , cred ca toata lumea care stam la bloc am avut de a face cu aceste ganganii neplacute :( , multumesc pentru articol care este foarte util!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, Rodica! Sunt multe ganganii neplacute dar parca gandacii de bucatarie sunt cei mai oribili. Grav e ca sunt si foarte rezistenti si nu reusim singuri sa-i combatem in totalitate, asa ca singura solutie ramane dezinsectia.

      Ștergere
  43. Urasc gandacii de bucatarie. Dezinsectia este calea eficienta pentru eliminarea gandacilor de bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinsectia este eficienta clar, cand este facuta de experti. Asadar, nu uitati ca atunci cand, gandacii de bucatarie v-au invadat, salvarea vine de la compania DDD.

      Ștergere
  44. Singura problema la mine sunt tantarii,stau la casa si in fata casei am bloc.Vara am invazie de tantari ce vin de la subsolul blocurilor. Ar fi perfecta o deratizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tantarii sunt foarte nesuferiti si purtatori de boli insa parca gandacii de bucatarie, intrec orice imaginatie. Sunt scarbosi si isi lasa ouale peste: in dulapul cu haine, pe masa sau in sertare. Fara dezinsectie, viata ta devine un cosmar.

      Ștergere
  45. De multe ori m-am confruntat cu aceasta problema neplacuta a prezentei gandacilor de bucatarie. Am tot incercat cu diferite spray-uri dar rezultatul era de moment, apoi reapareau aceste mergatoare dizgratioase. Solutia a fost dezinsectie anuala in apartament si subsolul blocului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sprayurile ajuta doar daca problema e minora si nu exista cuiburi ale gandacilor de bucatarie, in toata casa. Cand problema ne depaseste, dezinsectia e sfanta.

      Ștergere
  46. enescu cristina2 martie 2015 la 09:56

    Dezinsectinctia este singura metoda eficienta impotriva acestor mici insecte-gandaci de bucatarie...M-am confruntat si eu cu aceasta problema multi ani ,dar de vreo doi ani nu mai am aceasta problema, au venit si au facut dezinsectie totala a blocului ...este eficienta dar nu am idee pentru cat timp...dar cand o fi o sa apelam din nou la aceasta metoda..(un articol interesant si merita retinut..)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, ca ai scapat de gandacii de bucatarie.Cred ca, daca dezinsectia a fost facuta asa cum trebuie, cu revenire si pentru distrugerea oualelor, nu mai ai de ce sa te temi. In continuare trebuie mentinuta curatenia subsolului.

      Ștergere
  47. Noi abia am renovat apartamentul si nu avem probleme cu gandacii, de rozatoare nici nu poate fi vorba, dar e bine de stiut , pentru ca in vacanta mergem la bunici si urasc rozatoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te rog, daca cumva exista daunatori in casa bunicii, sa ii recomanzi ferm dezinsectia sau deratizarea. Specilistii de la DDD ajuta incepand cu consultatii online si telefonice pana la servicii profesionale.

      Ștergere
  48. N-am avut probleme cu gandacii pana cand vecina de langa noi a hotarat sa scoata linoleumul din garsoniera, pe care l-a lasat cateva zile pe palier. A urmat "invazia", "cotropirea", "asaltul" in forta al ganganiilor. Parca eram intr-un film de groaza. Nu imi este frica de ei, dar imi intorceau stomacul pe dos cand ii vedeam peste tot. Am reusit sa-i exterminam cu o solutie foarte puternica pe care o pulverizam cand plecam de acasa. Norocul nostru e ca lucram pana seara tarziu si se mai risipea chimicala.

    RăspundețiȘtergere
  49. M-a ingrozit povestea ta! Ce vecina inconstienta...Asta e riscul celor care stau la bloc.Trebuie avut grija cand combatem gandacii de bucatarie singuri, pentru ca otravurile folosite ne pot afecta si pe noi. In functie de caz, dezinsectia se poate face si cu produse ecologice.

    RăspundețiȘtergere
  50. In fiecare primavara ma trezesc cu gandaci din aceia mari negri de la subsol.Dar niciodata nu folosesc substante tip SPRAYT ...folosesc capcane ascunse ...Mai am si catelul in casa si nepotii ...Ar fii o crima pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  51. Procedezi foarte bine, Adriana. Cand sunt si copii in casa trebuie sa alegem cea mai blanda metoda de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie. Si metodele ecologice pot fi foarte eficace.

    RăspundețiȘtergere
  52. AM AVUT SI NOI PE VREMURI PROBLEME CU GINDACII ERAU DE 2 FELURI NEGRI SI ROSI.TOT BLOCUL ERA INFESTAT SE PLIMBAU IN VOIE ,MAI LESI CEI ROSI ERAU PERICULOSI SCARBOSI SI SE DEPLASAU FOARTE REPEDE.ACUM PENTRU CA IN FIECARE PRIMAVARA SE PUN CAPCANE SI SE FACE DEZINSECTIE NU MAI AVEM ACEASTA PROBLEMA.NICI NU MAI STIU CUM ARATA UN GINDAC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai scapat definitiv de probleme. Am vazut si eu gandaci rosii, intr-un hotel si am citit ca alimentele infestate sunt compromise prin excremente, resturi de năpârlire, elemente predigerate şi secreţii ale glandelor salivare, ceea ce determină numeroase probleme de igienă şi prezintă un risc pentru sănătate. Substanţele ce participă la contaminare pot provoca reacţii alergice la om. De la alergenii proveniţi de la gândacii roşii de bucătărie pot apărea simptome de astm. Se impune urgent, dezinsectia, in astfel de cazuri!

      Ștergere
  53. Si vecina mea avea gandaci in toata casa.a trebuit sa schimbe mobila .pana nu a apelat la dezinsectie nu a scapat de ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandacii de bucatarie sunt foarte agili si se ascund in crapaturile mobilelor, fiind greu de starpit. In plus, oualele lor, nu pot fi atinse de otravuri, asa ca, e necesara dezinsectia de cateva ori pentru a fi eficienta.

      Ștergere
  54. Am avut foarte mari probleme cu gandacii de bucatarie dar si cu cei negrii de apa...insa cei de bucatarie erau...ca sa ma intelegeti,eu noaptea cand ma duceam la bucatarie imi era si frica pentru ca erau atat de multi...a trb sa fac o dezinfectie serioasa si sa-mi renovez casa pentru ca stiu ca sunt purtatori de multe boli si imi era frica sa nu se imbolnaveasca copilul dar si eu...apoi am facut curat si in subsolul blocului si am deratizat...e foarte greu sa scapi de ei si sa te mentii asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu experti in dezinsectie scapi usor de gandacii de bucatarie. Trebuie insa avut mare grija, cu curatenia apoi.Sunt cazuri in care poti veni cu ei acasa, daca au intrat in geanta ta, dintr-un vestiar comun sau de la vreun hotel. Deci, oricand, trebuie sa fim pregatiti pentru DEZINSECTIE.

      Ștergere
  55. E greu de crezut ca in ziua de azi ne mai confruntam cu astfel de proleme dar din pacate asta e realitatea . Cred ca nu este cineva care nu s-a confruntat cu o astfel de problema , acesti monstii numiti GANDACI DE BUCATARIE la un moment dat , mai mult sau mai putin . Si eu ma numar printre acestia , dar din fericire am scapat de cativa ani buni tot printr-o dezinsectie . Incercasem cu tot felul de solutii , dispareau pe moment si apoi iarasi apareau. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat si firmei de dezinsectie care ne-a ajutat . De atunci chiar nu am mai auzit nici un locatar plangandu-se de gandaci de bucatarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A devenit vad un fenomen, aparitia gandacilor de bucatarie, in blocuri. Nu mai bine, administratorii asociatiilor de proprietari ar trebui sa se gandeasca la preventie si sa apeleze la dezinsectie si deratizare in subsoluri, inainte ca aceste insecte sa invadeze apartamentele? Eu le recomand aceasta firma: compania DDD.

      Ștergere
  56. Noi am avut parte de gandaci cand locuiam la apartament. Acel apartament era la parter. Am scapat de ei mutandu-ne la casa unde parintii mei au construit-o. Din pacate cam toate blocurile vechi si nerenovate se confrunta cu gandaci, sobolani,etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca, traiul la casa are pe langa avantajele binecunoscute, inca unul foarte important: lipsa gandacilor de bucatarie. Pacat ca, nu putem sa ne mutam toti la casa. Avem insa o sansa. Facem dezinsectie si viata devine frumoasa si la bloc.

      Ștergere
    2. Adevarat......

      Ștergere
    3. Am avut mari probleme cu gandacii de bucatarie,am scapat de ei printr-o dezinsectie............

      Ștergere
    4. Cand te-ai hotarat sa scapi de gandacii de bucatarie, chemi echipa de dezinsectie de la compania DDD. Acestia rezolva tot ce misca, rapid si eficient.

      Ștergere
  57. Eu locuiesc la casa si totusi ma confrunt cu problema gandacilor de bucatarie de aceea apelez des la dezinsectie si asa scap usor de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandacii de bucatarie au devenit cosmarul tuturor, se pare. E foarte bine ca apelezi periodic la dezinsectie. In timp, vor renunta sa mai apara in casa ta.

      Ștergere
  58. Se incapataneaza sa ne ocupe spatiul personal ! Omori unul , noaptea te trezesti in chiuveta cu inca 10 ! Scoti bluza preferata din dulap , dar dupa ea vezi ceva miscand ! Este el , gandacul de bucatarie , insotit mereu de prieteni si descendenti ! Singura solutie ca sa scapi de ei este dezinsectia intregii locuinte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E groaznic sa vezi gandaci de bucatarie pe haine, pe asternut si pe lucruri personale.Daca acest lucru s-a intamplat, e clar ca ai casa plina si trebuie sa chemi urgent profesionistii in dezinsectie. Singur nu ai nicio sansa!

      Ștergere
  59. De cand am facut dezinsectie am scapat de gandacii de bucatarie ! Uraaaaaaaaaaaa ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur pentru tine, Ioan, insa trebuie sa ai mare grija de acum incolo pentru ca acesti gandaci de bucatarie, revin imediat inapoi, daca lasi mancarea pe masa, peste noapte sau uiti sa speli vasele din chiuveta. Trebuie sa fii pregatit mereu de o noua dezinsectie!

      Ștergere
  60. Singurele insecte de care nu fug sunt mustele si tantarii in rest e jale.Asa ca pt a evita neplacerile de genul gandacilor de bucatarie si alte lighioane prefer sa fac dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru muste, molii, plosnite sau alte insecte daunatoare exista solutii de exterminare dar parca vorba ta, cei mai oribili sunt gandacii de bucatarie. De ei se scapa cel mai greu. Singura solutie eficienta ramane dezinsectia.

      Ștergere
  61. Si eu stau la casa. Gândacii sunt in largul lor daca nu ai grija sa faci dezinsecția o data pe an, vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptatea, depinde intr-o oarecare masura si de noi daca vom avea permanent gandaci de bucatarie sau nu. Dupa pastrarea curateniei, cu sfintenie urmeaza si dezinsectia periodica a casei sau dupa caz a subsolului blocului in care locuim.

      Ștergere
  62. nu suport sa vad gandaci de bucatarie..... tocmai, din acest lucru, si nu numai, facem dezinsectie periodic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine ca ai acest obicei, Claudia! Preventia e ideala in cazul gandacilor de bucatarie, mai ales ca acestia se inmultesc foarte repede.Raul trebuie taiat de la radacina, asa ca, atunci cand vedem urme de gandaci, e indicat sa apelam la dezinsectie.

      Ștergere
  63. Gandacii de bucatarie sunt oribili...dezinsectia este cea mai buna solutie ca sa scapam de acestia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara dezinsectie totala, nu cred ca se poate scapa de gandacii de bucatarie. Este important sa apelati la o firma specializata pentru realizarea dezinsectiei, atat prin prisma calitatii rezultatelor, cat si pentru a evita sa va expuneti la pericole in plus. Utilizarea de produse chimice in mod gresit va pot afecta sanatatea si pot sa nu va rezolve problemele.

      Ștergere
  64. Gandacii de bucatarie mi-au facut ceva probleme de-a lungul timpului. Din fericire, am scapat de ei, dar daca vor reaparea, voi alege cu incredere compania DDD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuliana, sunt sigura ca vei face alegerea potrivita, pentru ca, fie ca este vorba de gandacii de bucatarie din locuinta, dintr-un spatiu comercial, de o institutie publica etc, acestia au solutii perfect adaptate atat pentru persoane juridice, cat si fizice. Experienta si pregatirea tehnicienilor DDD le permit sa ofere cele mai bune servicii de dezinsectie 24h/zi 7 zile/saptamana.

      Ștergere
  65. Si eu am avut foarte multe probleme din cauza gandacilor de bucatarie si nu stiam ce sa mai fac din cauza lor am incercat diferite soluti si spray-uri nimic. Mureau si a doua zi veneau alta serie de la vecini. Am astupat toate gaurile si locurile pe unde acestia veneau, insa nici un rezultat. Am vorbit cu vecini care nu pre erau de acord, si le-am spus sa apelam la o firma de dezinsectie..si....asa am scapat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca, unii dintre semenii nostri, nu sunt constienti de riscul la care se expun, cand in subsol colcaie gandacii de bucatarie si stau pe ganduri, atunci cand e nevoie de dezinsectie. Ar trebui sa stie, ca sunt si firme care isi ofera serviciile profesionale, la preturi mici, exemplu, compania DDD.

      Ștergere
  66. Cu groaza ma gandesc la momentul cand la mine in bucatarie nu mai erau eu sefa ci...gandacii de bucatarie.Am incercat tot ce este pe piata .Dispareau pe moment si apoi reapareau. Incet, incet , gandacii de bucatarie au pus stapanire si pe hol,si pe camera si pe baie.Era invazie.Erau si pe scara blocului.La un moment dat, s-a facut o dezinsectie la subsolul blocului.Acela a fost momentul salvator.Nu am mai vazut nici un gandac de bucatarie la mine in casa cam de 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc Marga, sentimentul de deznadejde si neputinta care te incearca, cand observi, ca orice ai face gandacii de bucatarie, nu vor sa renunte la casa ta. Noroc ca, acum stiu ca nu are rost sa ma mai chinui de una singura cu toate solutiile din comert, care contrar reclamelor facute nu te ajuta. Singura solutie e DEZINSECTIA profesionala.

      Ștergere
  67. Am avut multe rafuieli cu gandacii de bucatarie care tindeam sa imi invadeze toata casa nu numai bucataria, eram disperata am tot incercat diverse solutii care parca mai rau ii inmultea, dar pana la urma am gasit sa le vin hac,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca stiu, cum ai reusit sa le vii de hac, gandacilor de bucatarie. Nu cumva , ai apelat la compania DDD, pentru dezinsectie? Mai ales ca, avand grija de baietelul tau, acestia au folosit solutii ecologice, fara niciun pericol pentru cel mic.

      Ștergere
  68. Gandacii de bucatarie sunt intradevar groaznici si urati. Am mai ucis eu din ei dar fara firma de dezinsectie si deratizare nu as fi reusit deloc sa scap de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solutia cea mai eficienta impotriva gandacilor de bucatarie si a tuturor daunatorilor, ramane dezinsectia si deratizarea.Daca ne complacem cu prezenta lor, in casa, nu facem decat sa prelungim disconfortul psihic pe care il creeaza. In plus, pot fi purtatoare de diferite boli infectioase, afectand deopotriva omul si animalele, si pot provoca distrugeri majore.

      Ștergere
  69. Din nefericire am avut probleme cu gandacii de bucatarie si este bine ca exista firma specializata care se ocupa de dezinsectie si scapi de probleme Singura solutie ca sa scapi de ei este dezinsectia intregii locuinte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Ioan,exista firme specializate in dezinsectie, insa important e sa fie si autorizate. Atuurile companiei DDD: know-how-ul necesar luptei impotriva gandacilor de bucatarie si a tuturor daunatorilor, aparatura necesara prestarii acestor servicii, oameni specializati, cu experienta in acest domeniu, se folosesc numai solutii profesionale,

      Ștergere
  70. Gândacii de bucătărie mi se pareceva scarbos de aceea cel mai bine este in momentul cand apar sa se faca de urgenta o dezinsecție

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok punctul tau de vedere dar ce te faci cand stai la bloc si asociatia nu e de acord ce dezinsectia sau mai dureaza pana se hotareste. Impotriva gandacilor de bucatarie trebuie intervenit urgent pentru a nu aparea complicatii.

      Ștergere
  71. Lupta impotriva gandacilor de bucatarie, daca locuiesti la bloc, trebuie data impreuna cu toti locatarii. Dezinsectia trebuie inceputa de la subsol pana la ultimul etaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand traiesti la bloc, doar impreuna cu vecinii, poti scapa definitiv de gandacii de bucatarie. Lupta cu armata de gandaci trebuie bine gandita, dupa o strategie facuta de specialistii in dezinsectie si nu asa de intamplare.

      Ștergere
  72. urasc gandacii de bucatarie, asa ca periodic trebuie facuta la noi in casa si bloc dezinsectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca exista vreo persoana, care sa nu-i urasca, la cate probleme ne fac, insa din comoditate unii dintre noi nu fac nimic, ca sa scape de gandacii de bucatarie.Omul gospodar se cunoaste dupa numarul de dezinsectii facute in locuinta.

      Ștergere
  73. Cu ceva timp in urma, un vecin a avut probleme cu gandacii de bucatarie, a incercat mai multe variante dar in cele din urma a chemat o echipa de la dezinsectie si a rezolvat problema

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia dupa ce s-a luptat mult cu gandacii de bucatarie, vecinul tau va stii data viitoare, unde sa se adreseze pentru ajutor. E bine sa aiba la indemana acest numar de telefon, CALL CENTER, 021 9662.

      Ștergere
  74. Eu personal am aparat electric pt rozatoare si insecte, dar fara rezultat. Cel mai bine este sa facilities o dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu, ca in ciuda reclamelor facute, aparatele impotriva alungarii gandacilor de bucatarie si a daunatorilor, nu sunt eficiente, desi pretul e destul de piperat. Cea mai sigura varianta si convenabila este dezinsectia.

      Ștergere
  75. E clar! Ca sa scapi de gandacii de bucatarie, trebuie sa facem dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Maria! Dar ce este dezinsectia? Reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor, contribuind astfel la combaterea si prevenirea unor boli transmise de acarieni.

      Ștergere
  76. Nu imi plac gandacii de bucatarie , pentru ca sunt purtatorii unor boli grave. Daca as avea asa ceva, as chema urgent dezinsectia, pentru ca nu vreau sa ma imbolnavesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Alina...prezenta gandacilor de bucatarie in casa constituie o problema nu doar extrem de neplacuta, ci si periculoasa avand in vedere ca acestia sunt purtatori de microbi care pot conduce la diferite boli grave, inclusiv salmonella, dizenterie, febra tifoida şi gastroenterita. Se impune urgent, dezinsectia.

      Ștergere
  77. Gabriela Balasa Matei5 martie 2015 la 08:10

    trebuie sa verificam bine si sa ne asiguram ca nu avem gandaci de bucatarie sau alte insescte, rozatoare. in caz ca depistam aceste dezagreabile insecte sau rozatoare,anuntam o firma specializata de dezinsectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O firma specializata pentru realizarea dezinsectiei,de exemplu, DDD va propune solutii eficiente si garantii impotriva reinfestarii. Aceste firme sunt avizate de Ministrul Sanatatii iar interventia impotriva gandacilor de bucatarie e garantata.

      Ștergere
  78. Acesti gândaci se puteau consuma in Africa la emisiunea de pe Pro Tv "Sunt celebru scoate-mă de aici" fără să foloseşti produse de dezinsectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In lumea asta larga, or exista si persoane care consuma gandaci de bucatarie, banuiesc ca, singurul motiv ar fi o foame nebuna. Ca o gluma, oare putem sa apelam la aceste persoane, pentru dezinsectie?

      Ștergere
  79. gandacii sunt in natura nu au ce cauta in bucatarie..iar daca chiar ajungem in acesta situatie neplacuta trebuie sa folosim produse de desinzectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru gandacii de bucatarie, mediul ideal de viata e locuinta noastra, din pacate. Desi avem impresia ca putem scapa usor de ei, nu intotdeauna este asa. In functie de gradul de infestare si de tipul de spatiu, problema se trateaza diferit. Cand suntem depasiti de situatie, apelam la dezinsectia profesionala.

      Ștergere
  80. La la bunica-n bucatarie era plin de gandaci pana nu am facut dezinsectie nu a scapat de aceste mici insecte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati luat cea mai buna decizie.Gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti iar cel mai eficace mod de exterminare ramane dezinsectia.

      Ștergere
  81. Am intalnit cazuri in care oamenii ne aratau excremente de gandaci de bucatarie, pe care le confundau cu ouale acestora. Femelele gandacilor de bucatarie nu depun oua, ci le pastreaza pe corpul lor pana in momentul in care se simt in pericol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant, nici eu nu as stii care e diferenta.Oricum indiferent daca sunt excremente sau oua, inseamna ca exista gandaci de bucatarie si trebuie apelat la cea mai buna companie in domeniu. DDD. Cere acum o oferta de dezinsectie!

      Ștergere
  82. Am o fobie la gandaci de bucatarie si sobolani asa ca daca as avea probleme cu aceste insecte as apala cu mare incredere la o firma de dezinsectie!

    RăspundețiȘtergere
  83. Noi stam la bloc..nu am avut pana acum probleme cu soarecii sau gandacii de bucatarie...sper ca nici de acum inainte; se face dezinsectie o data pe an si suntem linistiti stiind ca nu au cum sa mai apara!

    RăspundețiȘtergere
  84. Am avut si eu probleme cu gandacii anul trecut, dar am folosit un spray si am scapat de ei... si culmea inainte sa observ gandacii de bucatarie, venisera cineva la usa sa faca dezinsectie si am spus ca nu am nevoie, eu nu am gandaci.. :))) Acum trebuie sa rezolv si la tara cu sobolanii.. cred ca voi chema o echipa de profesionisti :)

    RăspundețiȘtergere
  85. urasc gandaci de buicatarie , din cand in cand in blocul nostru vine o firma si face dezinsectie. aceasi firma merge si in boxe pt ca mai apare cate un soricel.

    RăspundețiȘtergere
  86. Gandacii de bucatarie sunt insecte de care se scapa foarte greu.Asta o stiu din experienta proprie.Chiar daca ai impresia ca ai scapat , dupa ce folosesti zeci de sprayuri, ei invadeaza din nou locuinta, prin gurile de aerisire sau vin pe tevi. E de groaza cu aceste insecte oribile.Fara dezinsectie, nu ai nicio sansa. E bine ca am reprezentanta DDD in oras, voi sta linistita.

    RăspundețiȘtergere
  87. cand am stat la bloc eram invadati de gandacii de bucatarie si orice faceam scapam pt moment asa credeam noi si dupa o per isi faceau prezenta. de cand ne-am mutat la curte pot spune ca am scapat de ai.

    RăspundețiȘtergere
  88. Rotaru Gabriela Tatiana
    Acu ceva ani si eu m-am confruntat cu astfel de probleme, cu dizgratiosii gandaci de bucatarie,veneau de pe la subsol,de undeva,am scapat de ei doar cu ajutorul celor de la dezinfectie.Bine ca exista o astfel de firma ce este de un real ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  89. gandacii de bucatarie ma sperie foarte tare deoarece foarte greu scapi de ei si doar dupa dezinsectii riguroase si repetate. Sunt mari si urati si nu mai vreau sa am de a face cu ei niciodata si de aceea curat mereu si dezinfectez casa pentru a evita o noua dezinsectie:))

    RăspundețiȘtergere
  90. Gandacii de bucatarie sunt scarbosi rau de tot, mai ales ca intra in contact cu tot ce e in bucatarie, vesela , farfurii si tot ce e pe acolo. Eradicarea lor= dezinsectie totala si repetata pentru siguranta !

    RăspundețiȘtergere
  91. Am avut si eu o problema cu gandacii de bucatarie uni mari si negri am scapat de iei cu o substanta numita Sanitox foarte buna si eficienta dar miroase de mori cam 2 ore dupa e o.k

    RăspundețiȘtergere
  92. Am avut si o vecina cu problema gandacilor de bucatarie.. dar a apelat la o firma de dezinsectie si a reusit dupa cateva saptamani sa scape..

    RăspundețiȘtergere
  93. Gandacii de bucatarie sunt scarbosi, mi se face rau cand ii vad. Cu dezinsectie scapi de acesti gandaci.

    RăspundețiȘtergere
  94. De la vecina noastra mai ne vizitau si pe noi gandacii de bucatarie dar cu produse speciale scapam repede de ei!

    RăspundețiȘtergere
  95. Eu nu am avut probleme cu gandacii de bucatarie insa cumnata mea....DA.Nu stia cum sa mai scape de ei.A folosit tot felul de spray-uri si cred ca tot ii mai are musafiri.Este o problema destul de grava.

    RăspundețiȘtergere
  96. Gandacii de bucatarie imi provoaca repulsie si as face imediat dezinsectie, ca sa scap de ei. Stiu din experienta altora, ca daca apelez la oricine, chiar daca e mai ieftin, problema nu e rezolvata, asa ca as chema o firma profesionista, in mod clar.

    RăspundețiȘtergere
  97. nu am avut gandaci de bucatarie ... dar e bine de stiut daca cumva o sa am

    RăspundețiȘtergere
  98. Sigur ca, in cazul in care te confrunti cu aceasta situatie: gandaci in bucatarie, trebuie neaparat facuta o dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
  99. Interesant articolul .Si blocul nostru are nevoie de o dezinsectie , s-a dat mereu cu de toate dar gandacii de bucatarie sunt mereu prezenti , ori de cate ori merg la boxa ii vad!

    RăspundețiȘtergere
  100. Rodica Olga Cismas6 martie 2015 la 11:52

    Din pacate si eu m-am trezit intr-o zi cu gandaci de bucatarie la casa noastra de la sat si a trebuit sa fac o dezinfectie asa cum am stiut , dar mi-ar fi placut sa am prin apropiere o firma care se ocupa cu asa ceva caci utilizarea unor produse otravitoare este mai indicat sa o faca niste profesionisti .

    RăspundețiȘtergere
  101. mihaela ghelase6 martie 2015 la 13:42

    Toti ne confruntam cu aceste probleme. Pisici am acasa, nu pot sa ma lipsesc de ele daca am avut mereu .....mi-e greu fara ele. Pentru gandaci am folosit tot felul de produse ca sa-i omor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, pisicile sunt bune daca ai soareci. In cazul gandacilor de bucatarie, solutia pe termen lung este compania DDD, de care vei fi complet multumita, in cazul dezinsectiei.

      Ștergere
  102. e complicat daca apar in bucatarie acesti gandaci de bucatarie,si e foarte bine ca sunt firme specializate in dezinsectia lor

    RăspundețiȘtergere
  103. Si eu am fobie de insecte. Am citit articolul tau, si sunt convinsa ca, daca pe viitor voi avea probleme cu gandacii de bucatarie, voi apela la aceasta firma care se ocupa cu dezinsectia.

    RăspundețiȘtergere
  104. Urasc gandacii de orice fel! Si ma bucur ca datorita firmelor specializate, aceste vietati sunt pe cale de disparitie.

    RăspundețiȘtergere
  105. Am avut si eu o problema cu gandacii de bucatarie uni mari si negri am scapat de iei cu o substanta numita Sanitox foarte buna si eficienta dar miroase de mori cam 2 ore dupa e o.k

    RăspundețiȘtergere
  106. Eu am avut problema cu gandacii cand am stat in chirie in timpul facultatii. Mi se pareau foarte gretosi insa a dat Domnul si am scapat de ei dupa ce am dat cu o solutie cumparata din magazin :)

    RăspundețiȘtergere
  107. cred ca fiecare a avut aceasta problema cu gandacii de bucatarie insa cu o dezinsectie ca la carte putem scapa de ei. Eu acum ma confrunt cu furnicile in bucatarie.:(

    RăspundețiȘtergere
  108. Cu o dezinsecție ca la carte, putem scăpa de gândaci, trebuie să avem soluțiile corespunzătoare

    RăspundețiȘtergere
  109. Este nevoie permanenta de specialisti in dezinsectie pentru eradicarea gandacilor de bucatarie care taie pofta de mancare!

    RăspundețiȘtergere
  110. Si eu m-am confruntat cu gandacii de bucatarie si am apelat la specialistii in domeniul dezinsectiei pentru a scapa de ei dar din pacate s-a dovedit ca ori nu si-au dat prea mult interesul ori au folosit produse care nu-si faceau efectul pentru ca la scurt timp de la dezinsectie m-am trezit din nou cu gandacii de bucatarie misunand asa ca sunt in cautarea produsului care sa ma scape definitiv de gandacii de bucatarie

    RăspundețiȘtergere
  111. Prietena mea se plange ca are gandaci de bucatarie de ceva vreme , insa nu stie nicio firma autorizata de dezinsectie. Acum ca am aflat, va scapa si ea de aceste insecte oribile.

    RăspundețiȘtergere
  112. Imi pare rau,sunt si ei vietuitoare.Dar,ii urasc! Sa strea in alte parti ,nu pe langa mine.Da,urasc gandacii de bucatarie,moliile si tot ce nu apartine casei mele de drept.De aceea am grija sa fac curatenie des si mai ales dezinsectie.Ori de cate ori stiu ca lipsesc de acasa 24 ore am grija sa fac dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
  113. Dacă femeii nu i-ar fi frică, ea nu ar exagera cu grija ei, nu i-ar sâcâi pe soţ şi pe copii, nu s-ar irosi în van. Bărbatul nici nu observă casa strălucind de curăţenie, dacă soţia, istovită şi plânsă, îl aşteaptă în prag cu reproşuri. O casă sterilizată, de o curăţenie exemplară, creează în casă, ca orice altă exagerare, doar tensiune.
    Asa ca solutia este dezinsectia

    RăspundețiȘtergere
  114. din fericire nu ma mai confrunt cu gandacii de bucatarie , am facut dezinsectie acum cativa ani cu o solutie foarte buna .

    RăspundețiȘtergere
  115. Nu mai am gandaci de bucatarie ca am facut dezinsectie.

    RăspundețiȘtergere
  116. Ghizdavu iuliana simona;nu am avut niciodata probleme cu gandacii de bucatarie spre norocul meu ,dar daca as avea vreodata astfel de probleme as apela de urgenta la firma specializata de dezinsectie

    RăspundețiȘtergere
  117. Nu am avut niciodata probleme cu gandacii.dar daca vreodata viu avea sigur voi face dezinsectie.nu ii suport

    RăspundețiȘtergere
  118. De cand am inceput sa fac dezinsectie cel putin odata pe an grijile mele in ce priveste gandacii au disparut.

    RăspundețiȘtergere
  119. Chiar imi doresc si eu in aceasta primavara o dezinsectie,pentru a preveni aparitia gandacilor

    RăspundețiȘtergere
  120. Clar cea mai buna solutie pentru a scapa de gandacii de bucatarie este dezinsectia....

    RăspundețiȘtergere
  121. Super ideea! Daca o sa am vreodata gandaci de bucatarie o sa va chem sa faceti dezinsectie! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare