Cu FoodPanda.ro mananci ce vrei

Exista zile in care ai impresia ca timpul parca s-a condesat si nu ai reusit sa faci ce ti-ai propus. Cozile de la ghisee, traficul din oras, seful care te-a tinut peste program ti-au mancat ore bune din indatoririle pe care le ai de mama si sotie grijulie.
Ajung acasa, deja obosita si constat ca cel mic vrea sa il ajut, la proiectul care trebuie predat maine. Ma gandesc cu groaza, ca spaghetele care asteapta in sacosa sa fie preparate nu mai pot fi gata pana la venirea sotului.Imi imaginez deja, mutra lui cand ii voi spune sa gaseasca ceva prin frigider, ca nu am apucat sa gatesc nimic. Deodata insa, mi-a strafulgerat o idee...exista FoodPanda.ro, un serviciu cu ajutorul căruia poţi comanda mâncare la domiciliu. Spre deosebire de alte servicii asemănătoare, unde poţi comanda mâncare de la un singur restaurant, aici ai o gamă foarte variată de produse. Am citit, ca cei de la Food Panda fac parteneriate cu mai multe restaurante şi pizzerii, iar tu de pe un singur site poţi comanda de la mai mulţi furnizori. Am intrat repede aici https://www.foodpanda.ro/ si am ales Constanta. Am observat, ca pentru acest oras, pot furniza mancarea de la 14 restaurante.M-am bucurat cand am vazut, ca pe lista se afla si preferatele mele, La Scoica si Pizza Maestro. Ador mancarea italieneasca, asa ca am comandat niste spaghete delicioase, pizza si papanasi, care au sosit repede. In plus, livrarea este gratuita pentru cele mai multe dintre restaurante.


Toata lumea a fost multumita iar eu am avut timp si pentru copilul meu. Este ideal sa existe asemenea serviciu, pentru ca, acum viata noastra a devenit practic o lupta cu orele. Cand gatitul acasa devine o problema, FoodPanda.ro, ne salveaza. De pe drum chiar putem sa dam comanda, pentru ca, acestia. au şi-o aplicaţie pentru telefonul mobil care face totul mult mai uşor.

Voua cum vi se pare acest serviciu? Veti apela la el?

Comentarii

Postări populare