"Varu' ", plateste curierul

Cauti un papagal? Vrei sa vinzi masina?Ai nevoie de un instalator?Nicio problema, pentru asta exista"Varu", specialistul “rezolva-tot”, care iti gaseste exact ceea ce ai nevoie la momentul potrivit. Oricine a aflat astazi de "Varu", personajul din reclamele de promovare a celui mai mare site de anunturi online din Romania, http://www.tocmai.ro/

 “Mi se spune Varu’. De aici ma ocup eu” – așa iși face acesta intrarea in scena. Campania este prezenta la nivel național, prin intermediul spoturilor radio, spoturilor TV, metrou dar si online. Se pare ca, romanii l-au adoptat deja pe "Varu", un personaj inspirat din universul Tarantino dar cu accente locale. 

Asa se face ca, brandul tocmai.ro a devenit lider pe piata site-urilor de anunturi online. Acest lucru este dovedit de statistici. Astfel, conform SATI.ro, in luna iunie, tocmai.ro a inregistrat 202 pagini vizualizate si 3.68 milioane de vizitatori unici. Sub sloganul „Vinzi si cumperi , simplu si rapid! ", http://www.tocmai.ro/ este site-ul de anunțuri gratuite care ii ajuta pe utilizatorii din toata țara sa vanda și sa cumpere produse și servicii intr-un timp foarte scurt.

 

Cu o interfața simpla, foarte ușor de utilizat, și cu un mod de selecție eficient, in funcție de localitatea in care se vand produsele și serviciile, site-ul gazduieste anunturi din diverse categorii precum: imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice și electrocasnice, cosmetice, produse agricole. Totodata, tocmai.ro ofera companiilor posibilitatea de promovare pe site, prin intermediul bannerelor si a unor pachete de promovare flexibile.  Fata de alte branduri, acesta permite targetarea mesajelor de promovare, in funcție de regiune si de interesul consumatorilor. Cele mai vizitate secțiuni ale site-ului sunt: auto, http://www.tocmai.ro/anunturi/auto/romania.html,  electronice, http://www.tocmai.ro/anunturi/electronice-si-electrocasnice/romania.html dar si pagina de imobiliare, http://www.tocmai.ro/anunturi/imobiliare/romania.html 

Desi initial eu  nu aveam incredere in acest gen de comert, tocmai.ro mi-a aratat ca se poate. Simplu, rapid dar  mai ales sigur. Foarte important este pentru mine, faptul ca exista posibilitatea ca marfa sa fie verificata in fata curierului. De cativa ani, aveam un jeep electric, depozitat in balcon si care ne cam incomoda, din lipsa spatiului. Il cumparasem copilului, cand era mic iar acum vroiam sa scap de el. Am apelat si noi la "Varu", iar acesta si-a facut prompt si rapid treaba. 

Pe langa faptul ca, ai posibilitatea sa postezi cate anunturi vrei, in mod gratuit, vara asta, tocmai ro, ofera si TRANSPORT GRATUIT, prin curier.

Cum se procedeaza? Vanzatorul trimite produsul si tocmai.ro plateste livrarea. Cumparatorul verifica produsele din colet inainte de a plati. Curierul returneaza banii vanzatorului in plic. Daca mai aveti dubii privind seriozitatea "Varului ", intrati aici:http://www.tocmai.ro/livrare-gratuita-si-verificare-colet.html# si veti putea citi, marturii ale persoanelor care deja s-au bucurat de aceasta promotie. Si pentru ca, vara asta," Varul" face cinste, tocmai.ro te plateste, daca postezi cat mai multe anunturi. Zilnic, sunt puse la bataie 5 premii a cate 20 euro sub forma de credit in contul tocmai.ro, pentru promovarea anunturilor pe site. 

 

Saptamanal, tocmai.ro face cinste cu o mini vacanta de 4 zile pentru 2 persoane. In total sunt oferite 5 minivacante, fiecare dintre ele intr-o locatie diferita: Ranca, Sighisoara, Sibiel, Brasov si premiul cel mare: o minivacanta de 4 zile in Paris, Franta, pentru tine si inca o persoana. 

Eu sper, ca ati inteles ce afacere pierdeti , daca mai stati mult pe ganduri. In plus, va mai vand un pont. Daca aveti nevoie de o camera foto, un telefon sau o tableta ai mari sanse, sa le gasesti pe tocmai.ro, la jumatate din pret, bineinteles sigilate.

  Cum e posibil asta? Foarte simplu! Exista multe persoane care dupa ce castiga gadgeturi la concursuri, le vand, pentru ca, au nevoie de bani. Daca te-am convins, grabeste-te! Eu te astept acolo!

 


Comentarii

Postări populare