De ce Climatico?

Off,...inca o vara fara aer conditionat in apartament! Dupa ce trece arsita din case, perioada in care curg apele pe noi, de zici ca am devenit izvoare, aerul conditionat e pe lista prioritatilor, insa cum vine racoarea, banii sunt mai buni pentru altele. Intotdeauna se iveste o cheltuiala neprevazuta si bugetul alocat pentru aer conditionat dispare. In locul lui apare ba o baterie noua la bucatarie, ba un dulap nou la baie sau decidem rapid ca avem nevoie de o vacanta la munte. Toate ar fi bune si frumoase, daca vara apartamentul meu, nu s-ar incinge mai ceva ca un cuptor. Si pentru ca, acum sunt hotarata sa nu mai indur temperaturile de peste 30 grade, am inceput sa caut aparatul mult visat, pe deja celebrul google. 

Am gasit http://www.climatico.ro , un magazin online cu o gama variata, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele. Poate va intrebati de ce m-am oprit la acest magazin, dar va voi lamuri imediat. 

Intr-o piata, unde oferta abunda de aparate de acest gen, achizitionarea devine greoaie. In primul rand,  eu am tinut cont de sfatul unor prieteni, care mi-au spus, ca atunci cand vreau sa achizitionez aparatul de aer conditionat sa tin foarte mult cont de firma de unde il procur si de valoarea acesteia. Si asta deoarece, montajul  trebuie facut de firme autorizate cu mare experienta in montajul aparatelor de aer conditionat, pentru a fi sigura ca fac treaba buna, intr-o maniera profesionista.  In al doilea rand, la fel ca si in cazul  instalarii, am vrut sa fiu sigura, ca exista si un contract de service, astfel incat sa fie verificat periodic si in cazul unor probleme sa primesc ajutor necesar cat mai repede. 

Avand aceste lucruri in minte, am verificat imediat datele problemei.Ce am gasit aici  http://www.climatico.ro/despre-noi.html m-a convins pe deplin. Dupa ce m-am asigurat, ca firma Climatico este ok, am inceput sa caut modelul corespunzator spatiului si necesitatilor mele. 

La categoria Rezidential, preturile sunt intre 1.149 Lei - 11.196 Lei, in functie de producator, vezi oferta:http://www.climatico.ro/aer-conditionat

Eu zic ca am gasit ceva dar acum am nevoie, sa ma consult cu specialistii de aici. Am ales acest model, care e ideal pentru mine: pretul bun si performante ridicate.


Dupa ce ma voi hotari  asupra modelului, voi apela la linia de suport online, care am observat ca sta la dispozitia clientilor, de luni pana vineri, intre orele 8,00-22,00, pentru a fi sigura ca am facut alegerea cea mai buna. 

Va recomand si voua acest site, daca sunteti in cautare de aparate de aer conditionat sau boilere electrice. 

Aaaa,... era sa uit, un lucru foarte important, pentru clientii Climatico. Livrarea si montajul aparatelor de aer conditionat se face in cel mult 24 de ore pentru Bucuresti si 48 de ore pentru alte orase.

Comentarii

  1. Am comandat de la ei un aparat de aer conditionat daikin si pot spune ca daca este vorba despre aer conditionat sunt lideri in piata! Recomand cu incredere si eu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare