Danone, la ceas aniversar


Din 1999, fabrica Danone din București a inceput sa produca lapte, iaurturi, smântână, cu lapte colectat de la fermele românești,cu toată atenția pentru cea mai bună calitate și siguranță alimentară. Daca la inceput erau doar 21de angajati, acum fabrica numara 500  de români care lucrează cu pasiune pentru producerea și distribuirea zilnică a peste 1 milion de iaurturi, o parte dintre acestea fiind exportate și în alte țări europene. Combinand astfel experienta de aproape 100 de ani a Grupului Danone în realizarea celor mai bune iaurturi cu resursele și preferințele locale, Danone a reusit sa devina in cei 15 ani de activitate lider de piață pentru lactatele proaspete – iaurturi și deserturi pe bază de lapte.
De retinut mai e si faptul ca, produsele Danone sunt supuse la peste 1600 de teste zilnice de calitate@siguranta pentru lapte, ambalaje, mediu, procesare, produse finale.



  Am intrat de curand in lumea Danone, aici : http://danone.ro/.si am descoperit un site modern, cu o fata noua, care mi-a placut. M-au atras in mod deosebit aspectul foarte colorat si plin de imagini, multitudinea sectiunilor  abordate, inedite gen Angajam zambete sau Danone se implica, care abordeaza brandul si din alta ipostaza decat ca producator de lactate.

Daca ar fi sa adaug ceva acestui site ar fi, existenta unui formular de abonare la newsletter, o rubrica cu retete culinare pe baza de lapte sau iaurt Danone si poate un forum , unde fanii Danone sa poate discuta despre produsele Danone si  sa puna intrebari specialistilor.






















Comentarii

Postări populare