„Impulser”, energia vietii

Cu multi ani in urma, am auzit prima oara, de bioenergeticieni, acei oameni cu calitati paranormale, care prin puterile lor miraculoase reuseau sa vindece sau sa amelioreze anumite boli. Toata lumea era uimita de harul acelor persoane si dadea navala sa ii vada de aproape, cautandu-i la sute de kilometri distanta, sperand ca odata ce ii va intalni, suferintele lor sa inceteze. Plateau oricat pentru ca acesti asa zisii "bionergeticieni" sa ii bage in seama. Dupa aceasta "furie", lumea s-a calmat si a realizat ca multi dintre ei, nu au nici macar aceste capacitati binefacatoare pentru sanatatea lor ci sunt niste sarlatani, pusi pe imbogatire. Uneori insa, efectul campului magnetic, stapanit de adevaratii "initiati" a avut insa rezultate spectaculoase. Asta din ce stiu eu si ma refer la rude, prieteni si vecini. In acele vremuri, nu aveam nevoie de magii binefacatoare si nu am avut ocazia sa testez puterea campului magnetic. Acum insa, anii au trecut iar organismului meu i-ar prinde prinde cateva sedinte de magnetoterapie. Mai ales cand, acum exista aceasta oportunitate confortabila , de a avea salteaua generatoare de magnetism chiar la tine acasa, ma gandesc serios sa o am.
 Dar sa vedem ce face de fapt magnetoterapia?
 Magnetoterapia este un tratament care are de-a face cu celulele. Fiecare celula functioneaza normal intr-un anumit interval de frecvente (sa zicem intre cinci si zece), iar in momentul in care „iese” din acest interval nu-si mai poate indeplini functiile asa cum trebuie. De aici apar problemele si se poate ajunge chiar si pana la instalarea unor boli. Magnetoterapia ajuta celulele sa reintre in frecventele normale de functionare, avand astfel loc un proces de autovindecare a organismului.
Dupa ce m-am documentat am aflat ca,  Impulser nu are nici o reactie adversa pentru sanatate, deci tineri sau batrani o putem folosi in siguranta. Sanatosi sau bolnavi, salteaua cu magneti ne ajuta pe toti. Si nu cred, ca exista persoane care nu au avut nici macar o data dureri ingrozitoare de masele, de cap, articulare sau luxatii. Cu  Impulser in casa, putem sa renuntam linistiti la calmante si analgezice, care ne pot face mai mult rau decat bine. Se stie ca, oricine are zile mai proaste la servici, in care ne enervam cumplit suntem stresati sau trecem prin depresii urate.Si in acest caz, salteaua magica devine utila. O sedinta de magnetoterapie la domiciliu ne va induce o stare de relaxare și de bine, elimina starile de stres, îmbunătățeste capacitatea de concentrare iar astfel corpul și spiritul liniștit și odihnit sunt mult mai productive. Utilizatorul poate realiza sarcinile zilnice mult mai eficient, și poate deveni un om mai liniștit și fericit.
 Pe de alta parte, cati dintre parintii nostri nu au probleme cu hipertensiunea, durerile de picioare, de spate, osteoporoza sau cu ranile care se vindeca greu. In toate aceste situatii, Impulser este solutia. Terapia magnetica cu impulsuri pentru acasa este descrisa foarte bine pe impulser.ro.  Mai multe studii de specialitate legate de terapia magnetica pulsatoare au aratat ameliorarea durerilor, îmbunătățirea circulației sanguine și a efectelor de vindecare a ranilor.
 Principiul de rearmonizare a functionarii tuturor celulelor din organism la frecventa normala prin aplicarea campului magnetic, este unul logic din punctul meu de vedere. La nivelul Universului, noi suntem niste entitati incarcate cu energie, care in timp, isi pierde din intensitate, asa ca periodic avem nevoie de un dispozitiv care sa o regleze. Impulser a fost creat, special pentru a face acest lucru! I like it!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare